To je to što me zanima!

Prijetio pištoljem u poslovnici T-coma zbog visokog računa

Muškarac naoružan pištoljem upao je poslovnicu T-coma u Čakovcu u ponedjeljak oko 15 sati. Odmah je stigla policija, izvukla ga van, uhitila i strpala u 'maricu'
Vidi originalni članak

Bio sam u poslovnici kad je odjednom u nju upao naoružani muškarac. Mahao je pištoljem i prijetio djelatnicima da će ih pobiti zato što mora platiti previsoki račun, kazao nam je čitatelj koji je snimio uhićenje muškarca.

Naoružani muškarac upao je u ponedjeljak oko 15 sati u poslovnicu T-coma u Čakovcu. Prijetio je radnicima. Odmah je stigla policija koja ga je izvukla van i uhitila.

Iz međimurske policije potvrdili su nam da je ispred poslovnice T-coma u Čakovcu policija u 15.25 sati uhitila naoružanog muškarca. 

Idi na 24sata

Komentari 124

  • trauma_os 23.10.2014.

    Doživotni ugovor bez mogućnosti raskida za ovakve idiote!

  • KarloBasarić 21.10.2014.

    Hvala Bogu neko pametan,samo traze nacin da uzmu pare

  • sivisokol2255 21.10.2014.

    ni jedan operater nije niš bolji samo nas deru poprilično putujem hrvatskom i stalno miram paziti jesam li u romingu ili ne npr.umag dakle od savudrije starom cestom prema graničmom prijelazu konstantno u slovenskoj mreži ac rijeka zg povremeno u slovenskoj mreži kod knina neka sela prema bosni u bih mreži ,nakon razgovora sa operaterom naše mreže (zasad neću napisati koje) objasnio mi je da mogu ručno postaviti zabranu rominga ali kad idem van moram to promijeniti a putujem bar jednom sedmično

Komentiraj...
Vidi sve komentare