To je to što me zanima!

Prijetio policajcu na društvenoj mreži pa je završio u pritvoru

Muškarac (50) je uhićen te mu je temeljem naloga suca Županijskog suda u Varaždinu pretražena kuća kojom se koristi. Tom su mu prilikom oduzeti mobitel i prijenosne memorije vezane uz kazneno djelo
Vidi originalni članak

PU međimurska je u utorak u večernjim satima zaprimila kaznenu prijavu policajca zbog prijetnji nasilnim radnjama i ubojstvom, koje mu je preko društvenih mreža uputio 50-godišnjak s područja općine Pribislavec. 

Drugi dan 50-godišnjak je uhićen te mu je temeljem naloga suca Županijskog suda u Varaždinu pretražena kuća kojom se koristi. Tom su mu prilikom oduzeti mobitel i prijenosne memorije vezane uz kazneno djelo.  Protiv 50-godišnjaka policija je podnijela posebno izvješće kao nadopunu kaznenog djela te mu je u četvrtak u dogovoru s državnim odvjetništvom sudac  istrage Županijskog suda u Varaždinu odredio istražni zatvor.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • domoljub029 29.06.2018.

    u zatvor s njime na 300 godina

  • MaxPlanck_1 29.06.2018.

    Lik HDZovac godinama tuče i prijeti ženi... Nitko da dirne. Kažu joj: morate podnjeti prijavu. A kad je povučete, možda Vas pritvorimo zbog krivog prijavljivanja... I kad imaju dokaze, lik slobodno šeta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare