To je to što me zanima!

Prijetio ženi nožem pa je dobio 8 mjeseci zatvora

Krčanina T.Ž. (26) osudili su na osam mjeseci zatvora zbog nasilja u obitelji. On je svojoj ženi, koja ga je s djetetom (5) napustila, prijetio smrću
Vidi originalni članak

Krčanina T.Ž. (26) osudili su na osam mjeseci zatvora zbog nasilja u obitelji. On je svojoj supruzi, koja ga je s djetetom (5) napustila zbog nasilničkog ponašanja, zaprijetio smrću. Jednu večer zatekao ju je s prijateljicom te joj prišao izvrijeđao je i bacio na tlo. Nakon toga je došao do kuće u kojoj je živjela njegova supruga s majkom. Kod sebe je imao nož dužine 30 centimetara kojim je prijetio ženi da će je ubiti. Policija ga je uhitila zbog učestalih prijetnji, piše Novi list. Locirali su ga putem mobitela.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • rori 21.06.2010.

    A napokon da je naša policija jednom reagirala prije nego se desilo krvoproliće

  • đenka01 21.06.2010.

    eee tako je i meni moj prijetio i prijetio, zatvorili ga na 48 sati, pa kad je izaša izbo me nožem! da 8 miseci....... kako god, gospođo moja čuvajte se sami kad izađe,tuđe pomoci nema. i sebe i djecu.

  • Shajni 21.06.2010.

    8 mjeseci? Jeste vi normalni? Sta mislite da ce si nesto promisliti u glavi ili da ce se pokajati,pa ce kad izadje biti sve ok? E,nece...sve dok takvi gadovi budu setali i disali zrak zene ce biti u strahu.Mala stvar jel?

Komentiraj...
Vidi sve komentare