To je to što me zanima!

Prijetio ženi: Policija mu došla u kuću i našla arsenal oružja

Korčulanska policija provela je kriminalističko istraživanje nad 60-godišnjakom kojega sumnjiče da je zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa prijetio 56-godišnjakinji
Vidi originalni članak

Korčulanska policija provela je kriminalističko istraživanje nad 60-godišnjakom kojega sumnjiče da je zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa prijetio 56-godišnjakinji.

Temeljem naloga Županijskog suda u Dubrovniku u srijedu su policajci pretražili njegove kuće u Veloj Luci te su pronašli pištolj, dvije vojne puške, dva dijela zatvarača vojne puške, 128 komada raznog streljiva, od kojih 10 improviziranih streljiva s inicijalnom kapislom. Tu je bilo i 49 komada inicijalnih kapisli za punjenje streljiva, 250 grama sačme za streljivo i 255 grama crnog baruta.

Muškarac je zbog prijetnje uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. Za nedozvoljeno držanje oružja će se prekršajno kazniti temeljem Zakona o oružju.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • abcčćdžghijklm 22.09.2016.

    bolje mu je da upita ženu gdje joj je mama

  • 22.09.2016.

    Dokle god se po Zakonu o oružju dobivaju prekršajne kaznice, ilegalnog oružja će i dalje biti ko salate. Kad posjedovanje ilegalnog oružja pređe u domenu kaznenog djela, znači visoke zatvorske kazne, smanjit će se.

  • ajetodoo 22.09.2016.

    S tim oružjem mogao je okupirati cijelu Korčulu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare