To je to što me zanima!

Prijevoznici: Ne blokirajte ceste, na njima mi radimo

Iz udruge Hrvatski cestovni prijevoznici su rekli kako su njihova radna mjesta ceste i granični prijelazi te da i oni znaju za probleme sa vlastima
Vidi originalni članak

Udruga Hrvatski cestovni prijevoznici je priopćila u nedjelju kako prate pregovore poljoprivrednika i Vlade te ih pozivaju da ne blokiraju ceste i granične prijelaze. Dodali su kako uvažavaju njihovu potrebu da se izbore za ono što misle da bi trebali dobiti od države. Prijevoznici su rekli kako su njihova radna mjesta ceste i granični prijelazi te da i sami znaju za probleme sa vlastima, prenosi HRT. Napominju kako bi blokadom cesta i graničnih prijelaza zemlju doveli u kolaps.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • enđi 07.03.2010.

    skidam kapu pojedincima, a znam i neke, koji imaju po 50 hektara zemlje koju uopće ne obrađuju, a poticaj uredno dobivaju........... što na to reći?

  • bez_komentara 07.03.2010.

    Podupirem seljake,ali ne sve jer ima tu i nekih koji ne zaslužuju poticaj jer zapravo ne rade ništa.Ne znam što se sad nisu i studenti pridružili,nezaposleni i svi koji nisu zatovoljni vođenjem ove države,tad bi se pridružili i zaposleni.I znate tko bi nam bio na suprotnoj strani?Samo politika i lopovi koji su opljačakali ovu zemlju

  • sacko 07.03.2010.

    Da imate imalo pameti i ljudskosti i da vam je stalo do budućnosti vaše djece nagužvali bi šlepere uz traktore pa neka se hebu ovi s kuhačama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare