To je to što me zanima!

Prikupili 3,1 milijuna kuna za obitelji vatrogasaca

Riječ je o sredstvima prikupljenima pozivima građana, kojih je bilo više od 500.000 i novac prikupljen koncertima. Vlada se odrekla PDV-a
Vidi originalni članak

Predsjednik Uprave T-HT-a Ivica Mudrinić uručio je tajniku Vatrogasne zajednice Šibensko-kninske županije Jordanu Žaji donaciju od 2,600.000 kuna pomoći obiteljima vatrogasaca stradalih na Kornatima. Riječ je o sredstvima prikupljenima pozivima građana, kojih je bilo više od 500.000. Tomu je pridodan i novac prikupljen na humanitarnim koncertima u Splitu i Zagrebu. Vlada se odrekla PDV-a, pa je donacija dosegla 3,100.000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Mina 18.10.2007.

    Nadam se da nece ostati samo na tome, jer koliko sam upucena, ljudi su donirali jos 6 milijuna kuna i bilo bi u redu da se to sve podjeli samo obiteljima stradalih obitelji jer smo za njih i donirali. A ako ce se osnovati zasebna zaklada za buduce slucajeve (nadam se da se to nece rasporedjivati drugacije) onda cemo ponovno donirati u tu svrhu. I potpuno je besramno pitati obitelji stradalih vatrogasaca zele li dio novaca dati za posebnu zakladu. Podjelimo im posteno novce koje smo skupljali za njjih, a oni ce dalje s tim sto zele!

Komentiraj...
Vidi sve komentare