To je to što me zanima!

Prikupili 62 posto potpisa za referendum u pet dana

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Koordinator sindikalnih središnjica i predsjednik HUS-a Ozren Matijašević smatra da su građani tako pokazali nezadovoljstvo stanjem u državi.
Vidi originalni članak

Sindikati su u pet dana prikupili 62 posto glasova za raspisivanje referenduma o izmjenama Zakona o radu. Koordinator sindikalnih središnjica i predsjednik HUS-a Ozren Matijašević smatra da su građani pokazali svoje nezadovoljstvo, piše Večernji list.
- Uspjeh prikupljanja potpisa poruka je Vladi i hrvatskim poslodavcima da preuzmu odgovornost za posljedice pohlepe, nemara i pogreški - rekao je na otvaranju Drugog Svesindikalnog sabora u ponedjeljak. Priznao je da ekipe koje prikupljaju potpise imaju probleme na terenu. Komunalci su ih potjerali iz Gospića.

'VLADA U PANICI ZBOG MASOVNE PODRŠKE REFERENDUMU'
Svoj potpis za referendum u Rijeci je dao i SDP-ov Slavko Linić. On je rekao da je u Vladi velika nervoza i strah od masovne podrške građana akciji sindikalnih središnjica čime se šalje poruka da narod ne vjeruje Vladi, piše Jutarnji list. Rekao je i da Vlada nema prava ukinuti kolektivne ugovore zato što je ta ista Vlada kriva što se kriza u Hrvatskoj ovako razmahala. Smatra da Vlada planira oporezivati bogate jer je državna blagajna prazna, a ne mogu više cijediti radnike i umirovljenike.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • faber1 14.06.2010.

    do kojeg datuma moraju skupit potpise?

  • MajstorFantaz 14.06.2010.

    Kad če referendum o eu? ajde dok mi je još olovka u džepu...

  • mayhem26 14.06.2010.

    @magregor znaci da mi potpisujemo za bezobrazne medicinske sestre,za referentice u općinama koje rade kao kakve babe od 90 godina,za policijske službenike koji samo gledaju kako da ti što vecu kaznu naplate umjesto da imaju malo suosječanja(ovdje mislim na pojas,svjetla i takve stvari),da potpisujem za referente u HZZO-u koji su mi po treci put izgubili,pardon \"zagubili\" papire za djeciji doplatak pa ga nisam dobio od drugoga mjeseca ali nema veze jer sve cu ja to dobiti retroaktivno?NEPADA MI NA PAMET!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare