To je to što me zanima!

Primila se mikrofona: Bandiću je otpjevala 'Sretan rođendan'

Ništa drugo nisam ni očekivao od osobe kojoj je bjegunac od hrvatskog pravosuđa organizirao proslavu rođendana, napisao je pod video na svom Facebook profilu Nikola Grmoja
Vidi originalni članak

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić proslavio je u petak svoj 64. rođendan.

Te je večeri stigao kao gost i na Broćansku večer u Gastro Globus u Zagrebu, kao i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović. Ona je iskoristila trenutak veselja i otpjevala Bandiću "Sretan rođendan". Snimku je objavio Mostov Nikola Grmoja na Facebooku. Da se to i dogodilo, potvrdio nam je Vatroslav Šego, tahnik udruge koja je organizirala večeru.

- To je naša tradicionalna zavičajna večer na kojoj se okupljaju i oni iz Čitluka te Međugorja koji žive u Zagrebu. I predsjednica i gradonačelnik Zagreba bili su naši gosti. Bila je to spontana reakcija predsjednice koja je čestitala gradonačelniku Bandiću rođendan te zapjevala - rekao je Šego.

Inače, ovo je druga po redu Broćanska večer na kojoj je bila predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović. 

Na njoj bilo je oko 400 uzvanika i naš sugovornik kaže da su svi s odobravanjem dočekali predsjedničino čestitanje rođendana pjesmom. Tako je Kolinda Grabar-Kitarović na trenutak zasjenila članove iz grupe "Šarmeri" koji bili zaduženi za glazbene note. Mnoge je predsjednica svojim nastupom podsjetila na Marilyn Monroe koja je rođendansku pjesmicu 1962. otpjevala američkom predsjedniku Johnu F. Kennedyju. 

 

Video je na svom Facebooku objavio Nikola Grmoja, zastupnik Mosta. 

- Predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović, koja se za novi mandat bori i najavom borbe protiv korupcije, pjesmom čestita rođendan višestrukom uskočkom optuženiku Milanu Bandiću. Ništa drugo nisam ni očekivao od osobe kojoj je bjegunac od hrvatskog pravosuđa organizirao proslavu rođendana. Jedino što očekujem je da ovaj narod konačno progleda i odluči se obračunati s ovom koruptivnom hobotnicom. #sadilnikada - napisao je Grmoja ispod videa. 

Broćanska zajednica Zagreb objavila je kako su predsjednica i zagrebački gradonačelnik podržali i 12. Broćansku večer u petak navečer. 

Idi na 24sata

Komentari 715

  • radeon 25.11.2019.

    cirkus ona ,cirkus država...

  • ZGfloki 25.11.2019.

    zaista .... mislim, može ona privatno što god hoće ali je trenutno ipak predsjednik i dok nosi tu titulu ovo je ispod svakog nivoa.

  • 24.11.2019.

    zbljuv 🤮🤮🤮🤮🤮🤮

Komentiraj...
Vidi sve komentare