To je to što me zanima!

Primopredaja: Hasanbegović preuzeo Ministarstvo kulture

Dosadašnji ministar Berislav Šipuš poželio je puno uspjeha ministru Hasanbegoviću koji je zahvalio prethodniku na svemu što je učinio u dosadašnjem mandatu
Vidi originalni članak

U Ministarstvu kulture obavljena je u ponedjeljak primopredaja dužnosti između bivšeg ministra kulture Berislava Šipuša i novog ministra Zlatka Hasanbegovića, objavljeno je na internetskim stranicama Ministarstva.

Dosadašnji ministar Šipuš poželio je puno uspjeha ministru Hasanbegoviću koji je zahvalio prethodniku na svemu što je učinio u dosadašnjem mandatu te mu poželio sreću i uspjeh u daljnjem radu.

Primopredaja dužnosti obavljena je potpisivanjem Zapisnika o primopredaji koji su potpisali novi i dosadašnji ministar, stoji na stranicama Ministarstva. 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • zemuncevic 26.01.2016.

    Theater ili Kazaliste ali nikako Teatar Frljic,Teatar Krstulovic i stotine udruga Teatara za pljuvanje i nanosenje uvreda Hrvatskoj od koje muzu velike novce !!!!!

  • OrcaPerestrojka 25.01.2016.

    Malo stegni pipu za nekvalitetne i pokvarenje "kulturnjake" koji pljuju po Hrvatskoj.

  • teri2602 25.01.2016.

    Zašto je toliko ljudi ispoštovano, zar je zaista došlo takvo vrijeme da više nitko neće smjeti reći ono što misli, ne vrijeđajući nikoga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare