To je to što me zanima!

Princ Harry: U Afganistanu sam ubio jednog pobunjenika

Princ Harry je u intervjuu otkrio i kako je William ljubomoran na njega, jer njemu ne dopuštaju da vozi helikoptere u Afganistanu. Dodaje da jedva čeka postati ujak
Vidi originalni članak

Engleski princ Harry (28) priznao je kako je u Afganistanu bio odgovoran za smrt jednog čovjeka dok je bio na dužnosti. Istaknuo je kako "vojnici ponekad moraju uzeti život kako bi spasili drugi život", piše Daily Mail.

U intervjuu povodom završetka njegove četveromjesečne dužnosti u Afganistanu princ je rekao kako je ubio jednog pobunjenika, a u borbi je pucao kao kopilot. Na pitanje je li čovjeka ubio iz kokpita helikoptera odgovorio je kako je.

- Naravno, većina ljudi koji na bojištu lete u helikopterima puca iz helikoptera - rekao je princ.

Princ Harry je u intervjuu otkrio i kako je njegov stariji brat William ljubomoran na njega, jer njemu ne dopuštaju da vozi helikoptere u Afganistanu. Istaknuo je i kako jedva čeka postati ujak. između ostalog je spomenuo i kako smatra da je dobar pilot, jer je puno igrao igrice na Play Stationu dok je bio mlađi.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • MLADEN_5 22.01.2013.

    Sigurno je ubio onog svog kolegu, koji se bunio na losu hranu.A svak ko se buni je POBUNJENIK.

  • Ifeoma Nnenna Dieke 22.01.2013.

    Čime dahom? Onaj ludi braco ti je isti ludi stari.

  • pero_ 22.01.2013.

    Nekad su pricevi dokazivali punoljetnost na drugi nacin. Sada odu u neku nerazvijenu zemlju i odstrijele dvonoznu divljac da dokazu muskost. Vjerujem da je sada Harry dokazao naciji da je podoban za produzenju loze.

Komentiraj...
Vidi sve komentare