To je to što me zanima!

Princ je u Baranji dobio jelena od slame: 'Možda ga i zapalim'

Princ je po dolasku u Zlatnu Gredu, gdje je na izradi figura od slame na ulazu u ekološki centar radio Nikola, pokazao zanimanje za njegov rad sa slamom...
Vidi originalni članak

Princ od Windsora iz Baranje ipak se vratio s jelenom. Ovaj nema tako trofejno rogovlje, nije ni ustrijeljen, ali je napravljen od srca. Ispričao nam je to poznati land-art umjetnik Nikola Faller, koji je u Zlatnoj Gredi imao čast razgovarati s princom Charlesom i darivati ga svojim malim slamnatim jelenom.

Princ je po dolasku u Zlatnu Gredu, gdje je na izradi figura od slame na ulazu u ekološki centar radio Nikola, pokazao zanimanje za njegov rad sa slamom.

- Upitao me, s obzirom na kišicu, je li uobičajeno da radimo i u takvim uvjetima. Odgovorio sam mu da je to normalno, kao što je kod mene normalno da većinu svojih skulptura od slame na kraju – zapalim. Pitao me je li to neki vikinški običaj, a ja sam mu rekao da se paljenje vatre prakticira u različitim kulturama - rekao je Faller.

Želio mu je uručiti jelena od slame, a protokol je to odobrio.

- Pružio sam mu jelena za dar, osobno ga je preuzeo i nije ga, za razliku od drugih darova, predao pobočniku. Znam da ima unuke pa sam mu rekao da ga može koristiti kao igračku, ali i izložiti kao skulpturu u vrtu. Njegov odgovor me je oduševio jer pokazuje da princ pozorno sluša sugovornike. Pogledao me u oči i rekao: ‘A možda ću ga i zapaliti’ - kaže Nikola. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Kocefrajer 17.03.2016.

    mozes ga i popljugat

  • Zeleni_Zub 17.03.2016.

    Super promocija za slavoniju sad ce nakon odlaska ovog svjetskog sotoniste,pedofila,globalista,masona i wanabee sakupljaca zenskog vaginalnog iscjedka po slavoniji iz svake rupe potec med i mlijeko,biti ce problem naci nezaposlenog u slavoniji

  • Major Gašpar 17.03.2016.

    Vrlo lijep događaj i dugoročno će biti vrlo povoljno za slavoniju i baranju u smislu promiđbe regije kao zanimljive turističke i investicijske suradnje unatoč lošim i zlim komentarima malih duša koje uskogrudno i tračerski gledaju na sam događaj i ličnosti koje su u centru istog !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare