To je to što me zanima!

'Princa Charlesa je oduševilo moje pjevanje i narodna nošnja'

Maja Uremović nalazi se na fotografiji Božićne čestitke kraljevskog para. Maja se folklorom bavi već čak 16 godina i kako ističe, nikad nije požalila zbog te odluke. Folklor je njena prva prava ljubav
Vidi originalni članak

Princ Charles mi je nakon točke koju smo izveli za njega i vojvotkinju, pružio ruku, čestitao i rekao da imam prelijepu nošnju i prelijep glas, rekla nam je Maja Uremović (21) iz Hrvatskog kulturnog umjetničkog društva 1862. Osijek.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tom je kraljevskom gestom bila oduševljena. Maja je jedna od članica HKUD-a, a kraljevski par fotografiju s članovima društva, ispred Arheološkog muzeja u Osijeku, koristi za svoju ovogodišnju božičnu čestitku.

Već šest godina Maja je aktivna članica HKUD-a Osijek. Folklor je kako napominje, njena velika ljubav i upravo je zahvaljujući folkloru imala priliku nastupati pred kraljevskim parom.

- Princ i vojvotkinja Camilla u Osijek su stigli 15. ožujka. Svi iz društva bili smo postrojeni. Bila je to velika ceremonija - ispričala nam je Maja i dodala da se s kraljevskim parom susrela ispred Ekonomske škole u Osijeku. Za Charlesa i Camillu HKUD je izveo pjesme ‘Op žica’ i ‘Ladarke’ te su im otplesali šokačko kolo. Susret je trajao 15 minuta.

- Oduševili su se, a Charles me čak kasnije i pitao je li mi teška nošnja - veselo je zaključila.

Predana poslu i hobiju

Maja radi kao medicinska sestra u KBC-u Osijek, a slobodno vrijeme provodi većinom na folklornim probama

Mama ju upisala na folklor

Maja se folklorom bavi već čak 16 godina i kako ističe, nikad nije požalila zbog te odluke. Folklor je njena prva prava ljubav.

Ponosna je

Iznimno je sretna što je upoznala kraljevski par za koji kaže da su jednostavni ljudi

Idi na 24sata

Komentari 41

  • ljiljanapavicic10 14.12.2016.

    Prirodna ljepota i predanost onome što volimo, posebno kroz pjesmu i pomoć potrebitima, stvara istinski sretne ljude. U ovome patvorenom svijetu, princa i princezu osvojila si osmjehom, šarmom, prelijepim glasom i prekrasnom bizovačkom nošnjom. Nastavi samo tako i dalje. Ponosni smo na Tebe! Ljiljana i Dina

  • 13.12.2016.

    Majo bogati s kim se ti hvališ jadna ti majka !?!? Sa sotonistima .

  • ajetodoo 13.12.2016.

    Je li to skužila Kamila? Mogli bi obadvoje dobiti po lampi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare