To je to što me zanima!

Princeza na zrnu oraha: Nekad omražena, sad kroji budućnost

Iz SDP-a šire glasine da je Mirela ‘već dogovorila pakt s Milanovićem’, a s desnice tvrde da je ona Zokijeva ‘peta kolona’. To je znak da je postala jezičak na vagi
Vidi originalni članak

Mirela Holy ima danas, ako ankete ne lažu, petnaest posto glasačke podrške - a tih petnaest posto predstavlja pravo bogatstvo. S njima dobivate otprilike ono što se u odnosu Ine i MOL-a označava frazom - “manjinski paket dionica - sva upravljačka prava”. Prema sadašnjoj konstelaciji, ORaH će odrediti tko će u sljedećem mandatu držati vlast u Hrvatskoj, jer ni lijeva ni desna koalicija nema dovoljnu (anketnu) većinu.

Čini se, štoviše, da uspon ORaH-a još nije okončan. Hrvatska Lisbeth Salander nalik je na kralja Midu - što god dodirne, pretvori se u zlato. Mnogi vjeruju da je ovdje riječ o čistoj alkemiji, masovnoj zabludi koja će, kad dođe do otrežnjenja, proizvesti silno razočarenje. Zlato će se, kao u “Majstoru i Margariti”, u hipu pretvoriti u prah - no taj trenutak je još podaleko... Zato se sad svi bore za njezinu naklonost.

Ivi Josipoviću je korisnije slikati se s Mirelom na popodnevnoj kavici nego da mu u Uredu uskrsne John Lennon.

Iz New Yorka je nekako stigla i zapanjujuća poruka, prema kojoj Al Gore smatra ORaH najjačom zelenom strankom Europe. Šefica ORaH-a pomislila je da se novinari šale kad su joj citirali Ala Gorea. Vjerojatnije je, ipak, da mu je netko iz hrvatske delegacije nabacio taj odgovor, računajući na propagandni učinak. Zorana Milanovića Mirela bi od luzera učinila dobitnikom. Počeo joj se ulizivati čak i Radimir Čačić, koji joj je još prije dvije godine, paternalistički posprdno, poručio da ne bi trebala zamarati svoju malu glavicu pretjerano teškim problemima.

>>> Više pročitajte u Expressu

Idi na 24sata

Komentari 157

  • KokoT 27.09.2014.

    Oslobodi me Bože...

  • EU LAW 27.09.2014.

    Hrvatskoj javnosti je potrebno prezentirati ovakve stranke i politicarku koja "obecaje" jer nakon PROPALIH politika i lijevih i desnih na kraju price ovaj Orah se PODVALJUJE kao nesto pozitivno a u stvari je produzena ruka komunjara i bez plana i ideja ...pa me zanima zasto se FORSIRA unaprijed propala stranka koju ce ko "lutku na koncu" pokretati Sdp i tako pripremati teren za buduce neke izbore! Hrvati time NE dobijaju nista a ono sto se moze jasno PORUCITI je da ubuduce politicari ce ako zele na vlast odgovarati krivicno za svoje propuste, veleizdaju i lazi pred narodom Hrvatske !

  • lud-noramalan-zbunjen 27.09.2014.

    Kermit the frog!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare