To je to što me zanima!

Pripadnici HGSS-a na Korčuli traže nestalog Filipa Romića

Oko pedeset HGSS-ovaca iz Orebića i Makarske s tri psa detaljno pretražuju teren, no zasad bezuspješno. Akciji su se priključili korčulanska policija i vatrogasci
Vidi originalni članak

Pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja već treći dan na Korčuli traže Filipa Romića (20), koji je nestao u utorak poslije ručka. Oko pedeset HGSS-ovaca iz Orebića i Makarske s tri psa detaljno pretražuju teren, no zasad bezuspješno. Nestalog mladića je u petak tražio i helikopter Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane. Akciji traganja su se priključili korčulanska policija i vatrogasci. 

- Planiramo u potragu uključiti i helikopter, te teren dobro pregledati i iz zraka. Moguće je da momak uopće nije na području koje pretražujemo, već je na primjer ušao s nekim u auto i otišao tko zna gdje - kaže pročelnik HGSS-a Vinko Prizmić

Filipa je posljednji put u polju nedaleko od kuće vidio mještanin. Bilo je to nekoliko sati nakon što je napustio obiteljsku kuću, a nakon toga mu se gubi svaki trag. Potragu otežava to što Filip sa sobom nije ponio mobitel pomoću kojeg bi ga mogli lakše locirati. Mladić kod sebe nema ni osobnih dokumenata. 

Filip Romić je visok oko 180 centimetara, ima kestenjastu kosu i oči te je srednje tjelesne građe. Bio je odjeven u plavi džemper s crvenim rubom, traperice ili crni dres te svjetlo smeđe gležnjače. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • ElesDee 19.04.2014.

    znam samo da helikopteri u niskom letu i 50-ak ljudi koji idu po korčulanskim škrapama,baš i nije obradovalo sve korčulane:) ali valjda je sve u redu sa momkom.

  • ciby 19.04.2014.

    kinezu jel ti cesto konumiras alkhol pa drobis samo da te se cuje?

  • Prva Proleterska 19.04.2014.

    Kakve to neke benificije imaju neki od onih nekih drugih ? Punoljetbe traže sa helićima , a za maloljetne neće ni da prime u prvih 24 sta prijavu o nestanku ! Ovaj punoljetan i ko ima šta da mu smeta i da ga traži , kad je slobodan otići gdje mu pade na pamet i da nitkom ne kaže gdje !

Komentiraj...
Vidi sve komentare