To je to što me zanima!

Pripadnici HV-a dobili stanove: Krstičević im je uručio ključeve

Ministar obrane Damir Krstičević u Kninu je troje pripadnika HV-a uručio ključeve stanova u sklopu projekta zbrinjavanja vojnika u Kninu, ističući da je čovjek najvažniji i najvrjedniji dio obrambenog sustava
Vidi originalni članak

Uz ministra Damira Krstičevića, na uručivanju ključeva stanova višestambenog objekta za troje pripadnika Gardijske mehanizirane brigade Hrvatske kopnene vojske sudjelovali su i načelnik Glavnog stožera OSRH general zbora Mirko Šundov, državni tajnik Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje Nikola Mažar i gradonačelnik Knina Marko Jelić.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

MORH je priopćio da je ministar izrazio zadovoljstvo što je upravo Knin grad u kojem se nakon Vukovara nastavio projekt stambenog zbrinjavanja pripadnika Hrvatske vojske.

 "U našem obrambenom sustavu čovjek je najvažniji i najvrjedniji i zato mi je drago što smo od prošle godine krenuli sa stambenim zbrinjavanjem pripadnika Hrvatske vojske", poručio je.

Najavio je nastavak projekta stambenog zbrinjavanja na ovom području, pa će se pripadnicima HV-a u siječnju dodijeliti još dva stana, a oko proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti 5. kolovoza i ključeve još nekoliko stanova.

"U budućnosti je u planu dodjela stanova i u Petrinji i Benkovcu. Na ovaj način, korak po korak, stambeno zbrinjavamo pripadnike Hrvatske vojske", istaknuo je Krstičević.

Zahvalu na iskazanoj skrbi za pripadnike HV-a i njihove obitelji izrazila je poručnica Anela Misir, pripadnica 3. mehanizirane bojne Pauci, koja je primila ključeve stana.

U MORH-u kažu kako je jedan od ciljeva ovog projekta dodatno potaknuti gospodarsku i demografsku obnovu Knina, u kontekstu zaštite temeljnih nacionalnih interesa na ovom području od posebnog interesa za RH. 

Osim spomenutoj trojici pripadnika HV-a, MORH je ove godine zbrinuo osam vojnika s obiteljima na području Grada Vukovara, a iduće godine planira ih zbrinuti još 20 na području Hrvatske, stoji u priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 99

  • ramokatolik 31.12.2019.

    Koji jadni komentari svi vi koji ste ljubomorni prijavite se u vojsku odradite koju misiju i vi će te ubrzo dobit stan na korištenje .....

  • sexy_trubadur 31.12.2019.

    mostarzapad,,ovo sad je gore od juge , a bit ce i gore ,jer te strikan stavio u neku kancelariju a da 4 osnivne memas ali znas bez greske izrecitirati Oce nas i onda kao takav prodajes jaja za bubrige ,

  • 30.12.2019.

    Stan sto kuna mjesečno , recite jasno od čijih novaca to gradite i poklanjate .... Nije ni čudo što mi ljudi s privatnim kompanijama plaćamo astronomske poreze koje trošite na gluposti

Komentiraj...
Vidi sve komentare