To je to što me zanima!

Pripremite kišobrane: Popodne mogući pljuskovi s grmljavinom

Vjetar slab do umjeren, na Jadranu mjestimice i jak sjeverozapadnjak, uz obalu ujutro bura. Najviša dnevna temperatura zraka od 17 do 22 Celzijeva stupnja, u gorju malo niža
Vidi originalni članak

Djelomice sunčano povremeno s umjerenom naoblakom; ujutro oblačnije na južnom Jadranu ponegdje uz malo kiše, a sredinom dana i poslijepodne na sjevernom i u zapadnim krajevima unutrašnjosti gdje su mogući i pljuskovi s grmljavinom, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas, 8. svibnja.

Vjetar slab do umjeren, na Jadranu mjestimice i jak sjeverozapadnjak, uz obalu ujutro bura. Najviša dnevna temperatura zraka od 17 do 22 Celzijeva stupnja, u gorju malo niža.

Magla usporava vožnju u Lici i središnjoj Hrvatkoj

Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Lici i središnjoj Hrvatskoj, te na autocesti A1 između Zagreba i Karlovca i između čvorova Otočac i Gospić, izvijstio je Hrvatski autoklub (HAK).

Mokri su i skliski kolnici mjestimice u Lici, Istri i Dalmaciji. 

Pojačan je izlazak terenih vozila na graničnim prijelazima: Bajakovo, Pasjak, Bregana.

S obzirom na povremene, sustavne granične kontrole i pojačan promet moguća su čekanja na pojedinim graničnim prijelazima sa Slovenijom, BiH i Mađarskom. 

U prekidu su katamaranske linije: Ubli-Vela Luka-Hvar-Split i Korčula-Hvar-Split.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • 08.05.2017.

    nek pada kiša

  • Car Mrgud Vazdacenzurirani 08.05.2017.

    Ako nemate ideje o čemu pisati (a nemate), evo prijedlog: uputite kojeg novinara (valjda ih imate) u vladin Institut za staroslavenski i samozadovoljavanje partnera te nama, građanima, opišite njihov radni dan, svrhu i rezultate postojanja... pustite kišobrane, suncobrane, zmazane četke i lidiju bačić, ko god ta bila...

  • Zarica 🐬 08.05.2017.

    Znaci nigdi bez lumbrele aj dobro ☔☔

Komentiraj...
Vidi sve komentare