To je to što me zanima!

Pripremite se na novi udar: Temperature opet rastu na 36

U kontinentalnoj Hrvatskoj sljedećih dana temperature će opet skočiti, pa se tako može očekivati do 36 stupnjeva. Na Jadranu bi trebalo biti nekoliko stupnjeva svježije
Vidi originalni članak

Nakon nekoliko ugodnijih dana i iznimno svježeg jutra u utorak, temperature zraka opet rastu zbog sunčanog i stabilnog vremena. Prema viknedu će biti sve toplije, kada možemo očekivati novi toplinski udar. 

Srijeda će u većini krajeva biti sunčana s ugodnih 25 do 27 stupnjeva u većini krajeva, dok bi na Jadranu moglo biti i do 30, uz umjeren vjetar. No, već u četvrtak temperature će rasti i uz pretežno sunčano vrijeme bit će sve toplije, pokazuje prognoza DHMZ-a.

 Zagrepčani tako mogu očekivati 31 Celzij, a temperature će rasti do maksimalnih 36, koliko se očekuje u ponedjeljak. No, ovako visoke temperature trebale bi biti uglavnom u kontinentalnoj Hrvatskoj. Na Jadranu će temperature uglavnom biti oko 30 ili stupanj-dva viša. U zapadnim krajevima u petak i subotu mogući su kratkotrajni pljuskovi.

Idi na 24sata

Komentari 362

  • zlatko7 16.12.2017.

    Ja vise neznam ko je ovdje lud ali ja nisam ali znam da se temperature nece dizati na takve vrijednosti a vi i dalje baljezgajte.

  • revcipisko1 16.12.2017.

    na kojim ste vi drogama...

  • samo_pozitiva 16.12.2017.

    Promjeni dilera!

Komentiraj...
Vidi sve komentare