To je to što me zanima!

Pritvoren trojac zbog dilanja i ozbiljnih prijetnji policajcima

Opatijska je policija dovršila  kriminalističko istraživanje nad troje muškarca starosti 20, 24 i 58 godina, zbog počinjenja kaznenih djela iz domene zlouporabe droga, kao i prijetnje.
Vidi originalni članak

Nakon dojave da se bave preprodajom narkotika, u sklopu istrage je obavljena i pretraga doma, vozila i prostorija kojima se dvoje 20-godišnjaka koriste na širem području Matulja, a gdje su pronađene sjemenke indijske konoplje, oko 200 grama marihuane i ostali predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i promet drogama. Utvrđeno je kako je navedena pakirana droga bila namijenjena za daljnju preprodaju. 

Tijekom pretresla 24- godišnjak i 58-godišnjak su ometali postupanje policijskih službenika i pritom je 58-godišnjak jednom od njih uputio ozbiljne prijetnje, opasne za život.

UHITILI GA I PRIJAVILI Kod dilera iz Makarske pronašli 7 kila trave, zaplijenili i oružje

Zbog svega navedenog  dvoje  je 20-godišnjaka kazneno prijavljeno za više kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i promet drogama mjerodavnom državnom odvjetništvu, dok je 58-godišnjak za kazneno djelo prijetnje. Svi su predani pritvorskom nadzorniku.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • crna mačka 03.12.2020.

    Hrvatskoj policiji triba pomoć. Dati im veće ovlasti i plaću!

Komentiraj...
Vidi sve komentare