To je to što me zanima!

Maloljetnik izbo ljude: Obitelji ozlijeđenih stigle ispred policije

Policija je potvrdila da su uhitili maloljetnu osobu koja je u noći na nedjelju u kafiću u Slatini oštrim predmetom napala i ozlijedila šestero ljudi. Jedan maloljetnik je teže ozlijeđen
Vidi originalni članak

Policijska uprava Virovitičko – podravska potvrdila je u nedjelju da su uhitili maloljetnika koji je tijekom noći sa subote na nedjelju u kafiću u Slatini oštrim predmetom napao i ozlijedio šest mlađih ljudi, od kojih je jedan zbog teške ozljede zadržan u bolnici.

- Provedenim obavijesnim razgovorima, utvrđeno je da je u prostoru ugostiteljskog objekta došlo do fizičkog sukoba između maloljetnika i nekoliko mlađih osoba pri čemu je maloljetnik uporabom oštrog predmeta nanio lake ozlijede petorici mlađih muškaraca, dok je jedan maloljetnik zadobio tešku tjelesnu ozljedu - izvijestila je virovitička policija.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Svim ozlijeđenim osobama u Općoj bolnici Virovitica pružena je liječnička pomoć, a teže ozlijeđeni maloljetnik je zadržan na liječenju.

Iz Ministarstva unutarnjih poslova je pak priopćeno da je privedeni osumnjičenik 17-godišnjak.

U svom priopćenju MUP također navodi da je za njim bila provedena intenzivna potraga u koju su bili uključeni svi raspoloživi kapaciteti.

Ogorčeni mještani se okupili ispred policije

Ispred policijske postaje u nedjelju poslijepodne okupilo se pedesetak ogorčenih mještana Voćina, među kojima su roditelji, rodbina i prijatelji izbodenih mladića. Stravičan napad nožem je zgrozio mještane Slatine, a okupljeni ispred policije tražili su odgovore o počinitelju koji je  tijekom dana uhićen i priveden.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • mangup@dj 25.09.2017.

    Ma ni ovi izbodeni nisu sveci nek se prvo vidi razlog zbog kojeg ih je izbo a tek onda nek se sudi a ovima ispred policije također treba sudit zbog propusta u odgoju

  • DragutinFuntak 24.09.2017.

    što znači oštar predmet, jeli je to čavao ili igla.

  • Honda orao 24.09.2017.

    ****Admin****: Poštovani, molimo vas da ne komentirate opomene Admina. Za sve dodatne informacije uvijek se možete javiti na e-mail zona@24sata.hr.  

Komentiraj...
Vidi sve komentare