To je to što me zanima!

Priveli 6 napadača koji su istukli dvojicu policajaca

Prvi je policajce, koji nisu bili u službi, napao Luka Kalmeta, član splitskog boksačkog kluba 'Pit Bull'. Kalmeta je policiji poznat po sličnom ponašanju
Vidi originalni članak

Zadarska policija privela je šestoricu nasilnika koji su u utorak poslijepodne napali dvojicu policajaca izvan službe. Među njima je i Luka Kalmeta (32), član splitskog boksačkog kluba 'Pit Bull'. Luka je prvi napao policajce koji su se biciklima vozili po četvrti Arbanasi. Doznajemo da su napadnuti policajci pripravnici koji su tek počeli raditi u policiji. Jedan od njih navodno je bio i prvak Hrvatske u full kontaktu. Čini se da im je upravo to pripomoglo u obrani. Grupa muškaraca u utorak je počela vrijeđati policajce, a čim je jedan od njih pokazao značku napali su ga. Napali su i drugog policajca koji je priskočio u pomoć kolegi. Počeli su ga udarati i bacili ga na pod. Policajci su u pomoć pozvali kolege, a nasilnici su se razbježali. Policajci nisu teže ozlijeđeni. Luka Kalmeta od ranije je poznat policiji po sličnom ponašanju. Prošle godine su ga priveli zajedno sa Zdravkom Barbarošom (57) jer su ih sumnjičili za reketarenje. Njih dvojica navodno su pokušali iznuditi dug od Marka Francuzovića (22), koji nije platio 8000 kuna za noćenje u hotelu President. U policiji su još završili i Jakov Kalmeta (27) i D.K. (18). Protiv njih je podnesena kaznena prijava za nasilničko ponašanje, a protiv D.K. i za preprodaju droge. Policija je u njegovom domu našla pet vrećica s oko 59 g marihuane, oko 17 grama speeda, te skoro 10 g hašiša.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • KetyZx 06.04.2013.

    Momcima svaka čast jer nisu ništa loše napravili, dapače za pohvalu! Da je više ovakvih momaka ti bahati plavci bi se pristojnije i uljudnije ponašali, naravno onoliko koliko se jedan pandur može ponašat ka čovik! Pozz ;)

  • HUMI 14.07.2010.

    To je jednostavno Luka Kalmeta ........dok ne naiđe na luđeg od sebe,,,,,,

  • SunTzu 14.07.2010.

    a kakav je ovo covjek..ovaj celavi???? pa na celu mu stoji, kriminalac!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare