To je to što me zanima!

Priveli policajca koji je slikao Vidoševićev bunker mobitelom

Policajac se dogovorio sa novinarkom i dao joj je fotografije koje je snimio tijekom pretrage doma osumnjičenog. Fotografije su objavili u jednim dnevnim novinama
Vidi originalni članak

Policijskog službenika Ravnateljstva policije sumnjiči se da je 13. studenog iskoristio svoj položaj u sklopu provođenja kriminalističkog istraživanja nad osumnjičenikom. U dogovoru s novinarkom jednog dnevnog lista osumnjičeni policajac je prilikom pretrage mobitelom snimio nekoliko fotografija doma osumnjičenika te ih poslao novinarki zbog objave u novinama. 

Protiv njega su podnijeli kaznenu prijavu zbog zlouporabe položaja ili ovlasti, a policajac je udaljen iz službe zbog sumnje da je počinio težu povredu službene dužnosti.

- Fotografije koje je osumnjičeni policijski službenik ustupio novinarki nisu nastale provođenjem službenih radnji od strane policije - stoji u priopćenju Ravnateljstva policije.

Policija je 13. studenog cijeli dan pretraživala dom Nadana Vidoševića u Zagrebu. U tajnoj podrumskoj odaji pronašli su više od 500 slika, oko 30 amfora, više od 30 skupocjenih knjiga, unikatne karte Dalmacije te zbirka stakla iz rimske arheologije, kao i mnoštvo prepariranih divljih životinja.

Idi na 24sata

Komentari 124

  • hegedic177 19.11.2013.

    kakve li gluposti.pa to i je za javnost

  • zenga2 19.11.2013.

    Ovo je smiješno pa taj dečko je otkrio pravu istinu o Vidoševiću siromahu, koju vi tajite i nikada se neće sve saznati, jer je taj Vidošević čuvao i neke stvari drugim ljudima na vlasti.Taj policajaca treba biti nagrađen jer je pokazao istinu, koje se svi boje u ovoj državi.Šta je trebao osnovati stožer za istinu o Nadanu Vidoševiću.

  • Crveni jastreb 19.11.2013.

    Ništa čudno,da nema novinara mafija koja zastupa zakon,pravdu i red , zataškala bi sve što naprave njihovi kriminalci i njihovi vajnski suradnici,zato oni častni i pošteni naje....... bio sam jednom prilikom u društvu sa svojim prijateljem koji isto tako tamo pripada pa sam se naslušal stvari ,da se mi je tlak dizal na 200 i tamo se je pričalo; da nisu novinari saznali, niko ne bi znao ni pitao.Tako se štiti pravi kriminal u idiličnoj našoj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare