To je to što me zanima!

Priveli starca (85) zbog šverca: U vrećama nosio 17 kg duhana

Je li on to radio za sebe ili za druge, kao i sve ostale okolnosti, utvrdit će se kroz postupak, rekla je Hini glasnogovornica karlovačke Policijske uprave Senka Staroveški
Vidi originalni članak

Policija je u četvrtak u gradskoj četvrti Banija u Karlovcu kod 85-godišnjaka pronašla 16,8 kilograma rezanog duhana, oduzela mu ga zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela "nedozvoljena trgovina" i prijavila nadležnome državnom odvjetništvu, priopćila je u petak karlovačka Policijska uprava.

Muškarca, hrvatskog državljanina, policija je zaustavila kao pješaka jer je nosio dvije velike i teške vreće i posumnjala na nedozvoljenu trgovinu, a je li on to radio za sebe ili za druge, kao i sve ostale okolnosti, utvrdit će se kroz postupak, rekla je Hini glasnogovornica karlovačke Policijske uprave Senka Staroveški.

 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • nisamneznamgdje 24.03.2018.

    Uhvatili starca sa 16 kg.duhana i odma na 24 sata,ajde uhvatite ljude koji švercaju tone duhana pa se pohvalite.

  • šikić 23.03.2018.

    težina zaplijenjene robe je 16kg,a on je nosio dvije teške vreće znači svaka po 8kg.koji matematičar novinar,samo da napuhne vijest ..........ili su možda vreće bile od olova???

  • TNT2 23.03.2018.

    vjerujem da je ovaj veći kriminalac od Todorića !!!! Spektakularna akcija MUP-a Karlovac vrhunski otkriven i razbijen do sada najveći lanac šverca u Hrvatskoj zbog kojeg Hrvatska gubi milijarde eura mjesečno ne godišnje već mjesečno braavo "naša" policijo na otkrivanju lopovluka u državi treba takve odmah kažnjavati ubrzanim sudskim postupcima da ne dođe do zastare !!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare