To je to što me zanima!

Priveli su muškarca (21) zbog dojave o bombi u Importanneu

U zagrebačkoj policiji kažu kako su prvi poziv s dojavom o bombi dobili u ponedjeljak u 13:50, a drugi sat vremena kasnije. Importanne centar su ispraznili, ispostavilo se da je dojava bila lažna
Vidi originalni članak

Od trenutka lažne dojave policijski službenici intenzivno su tragali za mogućim počiniteljem, kažu u zagrebačkoj policiji. Objavili su kako su u utorak u službene prostorije doveli muškarca (21) zbog sumnje da je širio lažnu uzbunu.

Sumnjiče ga da je u ponedjeljak s dva telefonska poziva, u 13:50 i sat vremena kasnije, prijavio da se u Importanne centru u Ulici Ante Starčevića nalazi eksplozivna naprava. Policajci su odmah otišli u centar i evakuirali djelatnike, posjetitelje i prolaznike. Pretražili su centar u potrazi za bombom, ali nisu je pronašli.

Kazna za lažno uzbunjivanje može biti do tri godine zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • amun6 31.07.2019.

    Dečko omogučio da se odradi vježba,; ništa nas nesmije iznenaiti. nije to ni tako loše s obzirom na svijet u kojem živimo.

  • slavko11 30.07.2019.

    Dobrotvorni rad dok sve troskove ne pokrije za nastalu stetu,bolje to nego zatvor.

  • skipi 30.07.2019.

    Dokle više pisati da se osposobi goli otok.... Bilo bi radnih mjesta za mlade a ovi što će biti osuđeni bili bi korisni za RH o ako ništa dobro imali bi piromanku Mariju Junakovic za palez korova ovog lika za uzbunjivanje i mnogih drugih...?

Komentiraj...
Vidi sve komentare