To je to što me zanima!

Priveli su napadače na Srbe u Vukovaru, trojica iz Zagreba...

Pripadnici PU Vukovarsko-srijemske u nedjelju su priveli četvoricu mladića za koje sumnjaju da su napali mladiće srpske nacionalnosti. Napadači imaju 23 i 29 godina, dvojica imaju po 24 godine
Vidi originalni članak

U četvrtak su u centru Vukovara blizu Gradske vijećnice napadnuti mladići srpske nacionalnosti. Mladić (24) je lakše ozlijeđen, a 29-godišnjak je pobjegao napadačima. Dobili smo i snimku napada na mladiće.

POGLEDAJTE VIDEO: Napali Srbe u Vukovaru

Neće ih teretiti za zločin iz mržnje?

Pripadnici PU Vukovarsko-srijemske u nedjelju su priveli četvoricu mladića za koje sumnjaju da su napali mladiće srpske nacionalnosti. U blizini napada pronašli su kombi zagrebačkih registracija.

VIDEO: OGLASIO SE I PUPOVAC Objavljena snimka napada na mlade Srbe u centru Vukovara

Policija je objavila kako napadači imaju 23 i 29 godina te dvojica po 24 godine. Trojica imaju prebivalište u Zagrebu, a jedan u Vukovaru. Kako prenosi portalnovosti.com, iz policije kažu kako se prema njihovim saznanjima privedeni mladići neće teretiti za zločin iz mržnje. Četvorica mladića dobila su kaznene prijave i predana su pritvorskom nadzorniku.
 

Idi na 24sata

Komentari 144

  • matura 19.05.2020.

    Napad iz ljubavi?

  • nori 🖖 19.05.2020.

    Kad će srbi u Vukovaru konačno u miru uživati u plodovima svoje agresije ?

  • najiram 10 19.05.2020.

    ni jedna se krava nije samo pobola treba druga krava...zašto nije rećeno što su ućinili napadnuti...o tome se ne govori jeli ...i ono najvažnije odkad u hrvatskoj žive srbi ili su ovi iz srbije...onda jesu srbi..ovako se potukli hrvati među sobom zbog nerešenih pitanja o pravu dilanja i teritorija gdje tko radi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare