To je to što me zanima!

Priveli svećenika (83) koji se seksao s ministrantom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
NOVI SKANDALI U CRKVI: Dok su Brazilci šokirani snimkom seksa svećenika s ministrantom, djeca I ljubavnice svećenika spremaju se tužiti Crkvu
Vidi originalni članak

Tri brazilska ministranta potvrdila su da ih je svećenik Luiz Marques Barbosa (83) seksualno zlostavljao. On je priznao samo jedan slučaj. Policija ga je privela u nedjelju nakon što su našli snimku seksa iz 2009. godine. Na njoj se vidi kako se seksa s ministrantom (19) koji je radio za njega četiri godine.

LJUBAVNICE I DJECA SVEĆENIKA SPREMAJU SE TUŽITI CRKVU
Amerikanka Pat Bold iz Missourija ostala je trudna sa svećenikom Henryjem Willenborgom 1986. godine. Nagovorio ju je da pobaci, ali ona je nedugo zatim opet ostala trudna. Willenborgovi nadređeni uvjeravali su je neka da dijete na posvajanje. Bond je zadržala dijete, ali je pristala na zavjet šutnje. Potpisala je ugovor s Katoličkom crkvom u zamjenu za financijsku potporu njezina sina Nathana. U SAD-u, Britaniji, Irskoj, Njemačkoj, Francuskoj, Italiji i Austriji žene, koje su ostale trudne sa svećenicima, potpisivale su takve ugovore s Crkvom. Papa Benedikt XVI. odbio je komentirati posljednji u nizu skandala prošli vikend na Malti. Rekao je samo kako je 'Crkva ranjena od naših grijeha'. Ipak, morat će progovoriti jer se mnoge bivše ljubavnice i djeca svećenika spremaju na tužbu. Bond se s 25 godina upustila u aferu sa svećenikom i bila je s njim u vezi pet godina. Počela je dolaziti na bračno savjetovanje, ali je, nakon strastvenog poljupca sa svećenikom, ostavila muža. Nakon što su joj Franjevci odbili pomoći s bolničkim troškovima prošle godine, sve je priznala. Nathan je umro od tumora mozga. Willenborg je suspendiran i liječili su ga od ovisnosti o seksu, ali se na kraju ipak vratio u službu. Dvoje djece iz Marylanda tuži Crkvu za 10 milijuna dolara nakon što su DNK analizom otkrili da im je otac svećenik Francis Ryan. Do sada se samo u SAD-u javilo 2000 žena koje tvrde da su bile u vezi sa svećenicima.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • pasie 20.04.2010.

    Kako je narod zaludjen sa ovim bolesnicima....i jos imaju obraza da se raspravljaju ....

  • Vkci 20.04.2010.

    bolesnici

  • cael 20.04.2010.

    i onda se još ideš ispovjedati ovakvim spodobama...

Komentiraj...
Vidi sve komentare