To je to što me zanima!

Službenice sa suda ipak neće u zatvor: Mito primala i kći prvog predsjednika Ustavnog suda

Odvjetnici osumnjičenih službenica dostavili su sucu istrage rješenje kojim su one suspendirane pa je otpala mogućnost da eventualno ponove kazneno djelo. Zbog toga se neće ni tražiti istražni zatvor
Vidi originalni članak

Ana Marija Končić i Suzana Plivalić su nakon istražnog ročišta išetale iz Županijskog suda u Zagrebu. One su još jučer tijekom ispitivanja u Uskoku priznale da su primile mito i Uskok je tada odlučio zatražiti istražni zatvor kako ne bi mogle ponoviti kazneno djelo jer su bile zaposlene u zemljišnoknjižnom odjelu Općinskog suda u Sesvetama. 

Pogledajte video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No danas u 13 sati njihovi odvjetnici dostavili su sucu istrage rješenje kojim su one suspendirane pa je otpala mogućnost da eventualno ponove kazneno djelo. Izjavile su da se neće žaliti čime je rješenje postalo i pravomoćno te više nije egzistirao razlog za pritvorom.

Končić je inače kći prvog predsjednika Ustavnog suda Jadranka Crnića.

DETALJI ISTRAGE USKOK zatražio istražni zatvor za Patrika i Tamaru Šegotu, otkrili su i za što ih se tereti

Osim njih, u pritvoru nije zadržan i poduzetnik Alen Peruško koji je osumnjičen da je dao mito. On je sve priznao i pušten je na slobodu.

Brat i sestra Šegota bit će dovedeni pred suca istrage u popodnevnim satima.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • scoo_1 03.09.2021.

    neke države imaju mafiju, naša mafija ima državu

  • VLADEK72 15.07.2021.

    Kčer ustavnog suca Crnića primala mito. Sad se vidi da joj je i otac primao mito i tako je odgojio kčer. Fuj, sramota do neba ustavni suče Crniću.

  • psiho051 15.07.2021.

    U nekadašnja bolja vremena žene su bile oličenje poštenja ,dobrote.., a danas su gore nego muški. Danas kada mi žena kaže dobar dan ja izađem van i pogledam da li je dan. Nekada sam mislio da će svijet biti bolje mjesto kada one preuzmu inicijativu, ali danas kada vidim šta rade i kako se ponašaju-teško razočaranje i mišljenja sam da nam nikada neće biti bolje, naprotiv može samo gore

Komentiraj...
Vidi sve komentare