To je to što me zanima!

Probili vodovod pred HNK jer su im dali krive nacrte?

Radnici tvrtke Karst probili su glavni cjevovod ispred Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu. Iz Grada su im dali, tvrde u Karstu, netočne karte
Vidi originalni članak

Radnici tvrtke Karst probili su u ponedjeljak u 9 sati magistralni cjevovod ispred Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu. Ispitivali su teren zbog gradnje podzemne garaže. Voda se cijelo jutro slijevala po cestama oko Trga Maršala Tita. Iz tvrtke su nam neslužbeno rekli da su cijev probili jer su im iz Grada dali netočne karte, prema kojima na mjestu gdje su bušili nije trebalo biti cijevi. Vodoopskrba je morala zatvoriti cjevovod pa je bez pitke vode ostao dio Gornjeg grada.
Vođa radova kod HNK Bojan Vukadinović kaže nam da karte nisu krive, nego samo nisu toliko precizne.
- Nije karta kriva, kako je netko rekao, nego je ona u omjeru 1:500, pa jednostavno nije dovoljno precizna da biste vi u centimetar pogodili gdje je cijev - kaže Vukadinović.
Iz zagrebačkog Ureda za upravljanje u hitnim situacijama su izvijestili da će veliku cijev, promjera 700 mm, popraviti do večernjih sati. Do tada bi se trebala nastaviti normalna opskrba vodom, a stanovnicima Gornjeg grada će vodu dostavljati cisternama.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • tttinkyyy 19.10.2009.

    same stručne firme obavljaju poslove po ovom gradu :) sve više me podsjećaju na one \'A JE TO\'...skoro pa da poso\' nisu obavili ako nekaj ne sjebu gotovo redovno :) idemo dalje...živjeli :)

  • razumni...not 19.10.2009.

    bio sam tamo maloprije mog usamo rec svaka cast specijalci

  • mozartica 19.10.2009.

    e pa ovo je stvarno smiješno! dal je ovaj naslov namjerno tako sročen?? ko da su im dali krive karte-za predstavu! pa je ovo osveta! joj, za krepat je ovo! da nije žaosno-bilo za umrijet od smijeha!

Komentiraj...
Vidi sve komentare