To je to što me zanima!

'Problem s BiH treba riješiti za stolom, ratifikacija neka čeka'

Ne možemo odustati od suvereniteta prije nego ekspertne skupine ne utvrde pravo stanje stvari, a ono ukazuje da je riječ o hrvatskom teritoriju, kaže čelnik HDZ-a
Vidi originalni članak

Treba pričekati s ratifikacijom Sporazuma Tuđman-Izetbegović, treba još jednom sjesti za stol i taj problem riješiti u duhu dobrosusjedskih odnosa. Mi ne možemo odustati od suvereniteta prije nego što ekspertne skupine ne utvrde pravo stanje stvari, a ono ipak ukazuje na činjenicu da je riječ o hrvatskom teritoriju, rekao je Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a. 

Tom je izjavom Karamarko komentirao izjavu ministrice vanjskih poslova Vesne Pusić koja je najavila da će sporazum po kojem Hrvatska prepušta BiH vrh poluotoka Kleka i neke otočiće u Malostonskom zaljevu vjerojatno ići na ratifikaciju u Sabor.

Karamarko s Kalmetom i Dilberom položio vijence u Miranjima Donjim

S Božidarom Kalmetom i Željkom Dilberom, budućim ministrom obrane 'vlade u sjeni' Karamarko je prisustvovao polaganju vijenaca poginulim braniteljima kod spomen-ploče u Miranjima Donjim koje su u povodu općine Pakoštane organizirale braniteljske udruge i Općinsko vijeće. 

Na misi i supruga Ante Gotovine

Na misu za poginule branitelje, koja je potom održana u crkvi Svete Nedjeljice u Vrani, u pratnji obiteljskog prijatelja i kuma Željka Dilbera došla je i supruga generala Ante Gotovine, Dunja Zloić Gotovina

Idi na 24sata

Komentari 56

  • Ewan_mis 02.08.2012.

    hvala bogu pa SDP nema dvotrećinsku većinu u saboru. samo ću to reći.

  • mario72 01.08.2012.

    Krm-marko puškom se na balkanu sve rješava, nismo valjda ko srbi pa da u obe slavne bitke izgubimo kosovo i metohiju.

  • Samy_1 31.07.2012.

    Cini mi se da je i Milanovic tako pricao dok se nije naguzio na stolicu, sad druga prica.Ma znate sta, ode ja u politiku!

Komentiraj...
Vidi sve komentare