To je to što me zanima!

Problematični Linić na 100 frontova je otvorio ratište

Eksplozivna narav, upotreba teških riječi te odbijanje da se SDP-ovce sumnjiči za kaznena djela Slavka Linića su pretvorili u problem SDP-a
Vidi originalni članak

Postaje li Slavko Linić, kako u zadnje vrijeme učestalo tvrdi dio hrvatskih medija, sve veći teret za svoju stranku?  Poznat prema “kratkom fitilju” i nesposobnosti da komunicira “u rukavicama”, Linić je u zadnje vrijeme otvorio mnoge frontove, s vrlo upitnim uspjehom. Nakon kaznene prijave protiv aktualnoga gradonačelnika Rijeke Vojka Obersnela potpuno je “ispao iz takta”, pa u napadima nije štedio aktualnog ministra unutarnjih poslova. Slavko Linić je granice svog iskaza pomjerio na dotad nepoznata područja.
- Karamarko je špijunčina koja provodi policijsku diktaturu - rekao je Linić naljutivši dio javnosti tvrdnjama da je riječ o političkom procesu. U tome nije bio usamljen. Te su tvrdnje, naime, ostavile dojam da SDP-ovci smatraju kako su imuni na korupciju i da moraju ostati pošteđeni od kaznenih progona. Mnogi su političari i analitičari ustvrdili kako je SDP trebao, želi li biti primjer, pozvati policiju i DORH da što prije istraže sve predmete u kojima su oni pod znakom pitanja. Slavko Linić stao je uz Marina Jurjevića Baju uoči stranačkih izbora u Splitu. Jurjević je te izbore dobio, ali favorit šefa stranke Zorana Milanovića u Splitu je bio Jurjevićev takmac, Ranko Ostojić. Stranačku kolegicu Željku Antunović je proglasio neodgovornom i sebičnom političarkom, da bi nedugo potom ustvrdio kako je ona “dobra SDP-ovka”.
Ljulja li se Linićeva fotelja? Željka Antunović, o Liniću je imala samo lijepe riječi.
- Slavko Linić je SDP-ovac s puno utakmica u nogama i uvijek je bio i bit će koristan SDP-u - izjavila je Antunović. Stručnjak za krizno komuniciranje Krešimir Macan kaže kako je Slavko Linić veliki emotivac i ponekad burno reagira. Dodaje kako je vratio likvidnost u zemlji 1999. godine, za što ne traži odličje, ali si daje pravo reći i ono što drugi neće. Politolog Višeslav Raos smatra, pak, kako je napad na Linića u stvari napad na SDP, jer je Slavko Linić srž SDP-a. Ipak, dodaje, da su Slavko Linić i njegova eksplozivnost zasigurno poljuljali SDP u zadnje vrijeme te je na stranci da sanira štetu koju joj je nanio njen istaknuti pripadnik. Sam Slavko Linić se nije javio na naše telefonske pozive.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • stari mudrac 08.04.2010.

    linić je ovakav još od prije rata, da su mu išta imali natovariti, to bi već učinili i hdz i sdp, jer ne \"leži\" ni jednima ni drugima. on je jednostavno takav.

  • bluesky 08.04.2010.

    Liniću je istekao rok trajanja i vrijeme je već da ga netko pospremi u Remetinec.

  • nemam pojma 08.04.2010.

    hahaha, fali mu ljubavi

Komentiraj...
Vidi sve komentare