To je to što me zanima!

Problemi u Zagrebu: Zaustavili žičaru na Sljemenu zbog vjetra

Na službenoj stranici zagrebačke žičare obavijestili su građane da je teško predvidjeti vremenske uvjete zbog kojih žičara može biti stavljena van pogona...
Vidi originalni članak

Zbog jakih udara vjetra na vrhu Sljemena u Zagrebu, žičara neće započeti s radom kako je predviđeno rasporedom u 10 sati. Žičara će započeti s radom čim vremenski uvjeti to dopuste, informacija o tome bit će pravovremeno objavljena, javljaju iz ZET-a. 

TAMAN PRIJE NEVREMENA Fascinantna snimka pijavice u Bračkom kanalu: 'Zapanjila me, izgledala je stvarno moćno!'

Na službenoj stranici zagrebačke žičare obavijestili su građane da je teško predvidjeti vremenske uvjete zbog kojih žičara može biti stavljena van pogona pa mole građane da provjere trenutni nalet vjetra koji utječe na rad. 

Iz Državnog hidrometeorološkog zavoda upozoravaju na loše vremenske uvjete.

- Umjereno i pretežno oblačno s kišom, mjestimice obilnom, a ponegdje su mogući lokalno izraženiji pljuskovi s grmljavinom. Poslijepodne djelomično raskidanje naoblake pa će biti i čestih sunčanih razdoblja, najprije na zapadu. Vjetrovito uz umjeren i na udare jak jugozapadnjak, a na moru i južni vjetar i jugo, mjestimice moguće olujni. Sredinom dana prolazno će zapuhati sjeverozapadnjak i zapadnjak, potom vjetar u slabljenju. Najviša dnevna temperatura uglavnom od 18 do 23 °C, ponegdje u Dalmaciji malo viša - javlja DHMZ. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • xOOx 27.10.2023.

    zar nije cilj kad je lose vrijeme pa ljudi ne mogu pjeske da idu zicarom?

  • Šaptač_Majmunima 27.10.2023.

    Problem je kaj je žičara zaustavljena zbog vjetra no nije problem kaj je to najskuplja žičara na svijetu i nitko nikada ne bu zbog toga odgovarao?

Komentiraj...
Vidi sve komentare