To je to što me zanima!

Procurila neobjavljena emisija 'Montiranog procesa' o Istri

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Prilog je snimljen nakon ankete u kojoj se građane pitalo što misle o osamostaljenju Istre, a snimljen je i razgovor s pulskim gradonačelnikom i predsjednikom IDS-a Borisom Miletićem
Vidi originalni članak

Portal Regional Express došao je u posjed jednominutnog priloga koji je trebao biti prikazan u nedavno ukinutoj emisiji 'Montirani proces' na HRT-u.

Prilog je snimljen nakon ankete u kojoj se građane pitalo što misle o osamostaljenju Istre, a snimljen je i razgovor s pulskim gradonačelnikom i predsjednikom IDS-a Borisom Miletićem. 

Podsjetimo, HRT je prekinuo suradnju s autorima satirične emisije 'Montirani proces' jer, smatraju, šire nacionalnu, vjersku i drugu netrpeljivost. Autori satire to su opovrgnuli te u četvrtak kazali kako im nitko nije objasnio zašto je došlo do kraja suradnje.  

Idi na 24sata

Komentari 244

  • suza13 19.03.2016.

    od hrvatske televizije gledam samo placanje racuna

  • ravno1 18.03.2016.

    Pogledao sam cijelu prvu emisiju i nikada više. To je lakrdija nad lakrdijama. Trebalo bi se, ako je ikako moguće, ispitati i kazniti odgovorne za tu blamažu.

  • keky911 18.03.2016.

    Emisija ko emisija je loše izvedena, teamtika nije loša, ali vrlo loše to rade....npr već je netko spomenuo Večernju školu koja je bila super gledana i zabavna...mislim da na ovom usranom HRT-u treba doć do promjene jer ovo što oni stavljaju ista sranja na tv već godinama nema smisla, gdje je taj gromaglasno najavljivani sportski program?? što mi plaćamo gledat sabor 4-5 sati???? ukinut ću usranu pretplatu i gledat ću evo tv i ništa mi ne možete jer htv ću izbrisat sa liste programa.........dođite u kuću imam jednog tvrdog prijatelja koji će vas odmah okrenut sa vrata ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare