To je to što me zanima!

Prodala blizance jer joj je trebao novac za liposukciju

Sonia (31) iz Belgije za 50.000 kuna prodala je tek rođene blizance. Trebala je biti surogat majka nizozemskom bračnom paru, ali ih je prevarila
Vidi originalni članak

Nizozemski bračni par nedavno je kupio dijete od obitelji iz belgijskoga grada Genta. Prije toga ih je prevarila žena koja je pristala biti surogat majka njihovom djetetu. Za tri navodna pokušaja umjetne oplodnje uzela im je oko 5000 kuna. Međutim, dijete im nikada nije rodila. Tamošnji su novinari odlučili istražiti internetsku trgovinu između belgijskih majki i nizozemskih bračnih parova. Belgija nema zakon koji sankcionira prodaju djece. U Gentu su pronašli konobaricu Soniu Ringor (31), majku petero djece, koja je prodala blizance koje je tek rodila za oko 50.000 kuna. Navodno joj je novac trebao za tretman liposukcije. Njen bivši muž pravdao se da su bebe prodali jer im par iz Nizozemske nije platio. Sonia tvrdi da je djecu darovala prijateljici koja nije mogla imati vlastitu djecu. Njen novi partner za zločin je optužio Sonjiinog bivšeg muža koji ju je tjerao na operacije kako bi mu bila ljepša. Ljubiteljica plastične kirurgije optužena je za ponižavajući tretman blizanaca i za prijevaru nizozemskog bračnog para. Ako bude osuđena, čeka je između mjesec dana i pet godina zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • audrey 15.12.2008.

    da da treba joj izvadit maternicu!!!! I mozes mislit dobit ce izmedju mjeseci 5 god zatvorA,katastrofa!!!! Nek dodje meni da joj ja napravim liposukciju,mamicu joj njenu!!!!

  • mayazg 15.12.2008.

    kako to nije zakonski regulirano kod njih? po kojoj če joj osnovi onda suditi? fakat debilana......

  • sprinterica 15.12.2008.

    prodala djecu za liposukciju, bem ti EU nama znaju sr...ti za svaku sitnicu a ovo je kao normalno

Komentiraj...
Vidi sve komentare