To je to što me zanima!

Prodali je za šaku dolara: Kako je Jasna završila u Kanadi?

Jasni iz Kanade posvojitelji su tajili da su je kao bebu kupili u Hrvatskoj. Doći će kad se oporavi od ozljede. Sestra ju je pronašla na Facebooku nakon 42 godine
Vidi originalni članak

Jasna (42) je tek nedavno saznala kako su je posvojitelji kao bebu kupili u Hrvatskoj. Lagali su joj da je njezin otac ubio majku. Nakon 42 godine prisilne razdvojenosti, uspostavila je kontakt sa sestrom Milicom preko Facebooka.

>>> U sutrašnjem tiskanom izdanju 24sata pročitajte priču o sestrama koje su razdvojili nakon smrti roditelja...

Idi na 24sata

Komentari 29

  • JasnaJunker 17.05.2011.

    Znam da gubim puno na prijevodu, ali ja bih vam da zamislite odrastanja s laži, koji dolaze preko papirologije da vam kaže osobe koje žive s ne tvoji roditelji. Budući da je rekao da nema obitelj, a zatim kao odrasla osoba saznate istinu. I samo da jasno nešto za sve vas America's ulice nisu popločane zlatom. Stoga, ako ste siromašni, to ne smeta što zemlje u kojoj se, vi ste još uvijek slaba. Nitko ne može zamisliti što sam kroz i pronaći moja sestra je jedna od najboljih stvari koje se dogodilo u jako dugo vremena.

  • ljutatrava 17.05.2011.

    Da su mene barem prodali i za pola šake dolara.A što se tiče čuđenja da kako je to bilo moguće,neka dični,neovisni novinari istraže,kada već neće onaj tko treba.Samo malo povedite razgovore u socijalnim službama oko posvojenja.Prije se i bolje ovakovo što moglo i je događati,danas je ipak informativnost malo veća.

  • RamizKijakovic 17.05.2011.

    hahahah danas se u kosovu zene prodaju kao auta a vi ovde raspravljate ...hhahah ode ja da sebi kupim dve tri

Komentiraj...
Vidi sve komentare