To je to što me zanima!

Prodali su svu imovinu da pomognu bolesnoj kćeri (4)

TREBA OPERACIJU: Iris Opačić (4) iz Bjelovara ima tešku bolest mokraćnog mjehura i trbuha. Operacija u beogradskoj klinici stoji 5000 eura
Vidi originalni članak

Prije četiri godine majka Sanja Opačić (28) iz Bjelovara rodila je treće dijete, djevojčicu Iris. Njezina kći rođena je s teškom anomalijom trbušne šupljine, odnosno ekstrofijom mokraćnog mjehura. Četvrti dan nakon poroda djevojčici su operacijom mokraćni mjehur vratili u trbušnu šupljinu, ali nisu otklonili anomaliju. Djevojčici bi operacijom trebali “približiti” zdjelične kosti. Takav se slučaj pojavljuje jednom na svakih 1,5 milijuna novorođenčadi.
- Prodali smo sve da pomognemo djevojčici. Sada smo došli do kraja i više nemamo kuda te se stoga obraćamo za pomoć jer nam je potrebno 5000 eura, koliko stoji operacija u beogradskoj Klinici Medikal. Kod nas se takav zahvat ne izvodi - rekli su Sanja i njezin suprug Miroslav (31).  Obitelj živi od 3150 kuna, koliko dobivaju na ime osobne invalidnine za Iris i dječjeg dodatka za troje mališana. Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje im ne želi platiti troškove jer ni jedan liječnik ne želi dati preporuku za Kliniku u Srbiji. Tekući račun u Zagrebačkoj banci na koji možete uplatiti pomoć za Iris glasi na ime Sanje Opačić, broj 3223945409.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • susjed 14.06.2009.

    ok sa svima se slažem,ali za Šuteja su potrošeni veliki novci,a ovom djetetu nema tko pomoći.Ajmo sada pobjednici izbora da vas vidimo na djelu..

  • ciciban3 14.06.2009.

    btw, ako mala dobiva osobnu invalidninu onda je majka vjerojatno na dopustu za njegu za koji može dobiti 2100-2500kn

  • ciciban3 14.06.2009.

    Ok, curici treba operacija, naši specijalisti i HZZO... druga priča, al mi nije jasno kaj radi otac?!? Jel umirovljeni branitelj? Pa ufušu bi sigurno mjesečno zaradio bar 1000kn

Komentiraj...
Vidi sve komentare