To je to što me zanima!

Prodao život i kupio otok, sad ga prodaje za milijun i pol kuna

Kada mu se prije šest godina raspao brak Ian Usher prodao je kuću i krenuo u avanturu života. Sada, nakon dvije godine života na otoku, želi neku novu avanturu
Vidi originalni članak

Kada mu se raspao brak Ian Usher (49) prodao je sve što ima i kupio karipski otok, a sad pet godina kasnije na Ebayu prodaje svoj tropski raj.  Za 250 tisuća dolara, što je upola manja cijena od prosječnog londonskog doma, Usher nudi svoj život na otoku na obali Paname. Pristupačnu ponudu izložio je i na svojoj internetskoj stranici 'Caribbean Life 4 Sale'.

Ushera, podrijetlom iz Darlingtona, prije šest godina ostavila je supruga Laura. Od prodaje trosobne kuće u Perthu zaradio je 192 tisuće funti. Osim kuće prodao je i cijeli njezin sadržaj, uključujući auto i jet ski.

Novac je iskoristio za putovanje svijetom, a sa sobom je nosio samo popis životnih ciljeva. Dvije godine proživljavao je svoje snove. Upoznao je Rushvarda Bransona, glumio u holivudskom filmu i naučio upravljati avionom. Na jednom od putovanja upoznao je i kanađanku Moe, novu ljubav.

To je predivno mjesto, ali još imam dug popis mjesta koja želim vidjeti, a to ne mogu učiniti ako se odmaram u ležaljci na terasi ispijajući margaritu, kaže Ian

Onda je kupio otok. Onaj tko ga sad kupi od njega dobit će drvenu kuću koju je Usher izgradio, motorne brodove i kanue za istraživanje otoka. Kuća ima solarni pogon, na krovu se skuplja kišnica i potencijalni kupac dobit će sve što treba imati u životu. Usher je objasnio da je uživao provoditi vrijeme na otoku s partnericom i njezino dvoje djece, ali sada traži novi izazov. 

- To je predivno mjesto, ali još imam dug popis mjesta koja želim vidjeti, a to ne mogu učiniti ako se odmaram u ležaljci na terasi ispijajući margaritu - rekao je.

Usher je iskren pa upozorava budućeg vlasnika da su krađe česte, a sanjive zalaske sunca upropaštava pristunost tropskih mušica, ali kupac barem može očekivati toplu dobrodošlicu zajednice. 

Kada nađe kupca, Usher će od zarade kupiti jedrilicu i istražiti Karibe. Inače, filmska prava za njegovu nevjerojatnu priču već je ugrabio Disney, piše Daily Mail. 


Idi na 24sata

Komentari 44

  • markus2000 15.04.2013.

    Svaka mu cast na zivotnoj prici,stime da jos nije gotova...zanima me kako ce zavrsiti..

  • PaskoDuvancic 15.04.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • AntonTrdić 15.04.2013.

    kupio bi i ja otok i uzivao do kraja zivota ... kuferi su spremni a politicari smo sto nisu prelili casu

Komentiraj...
Vidi sve komentare