To je to što me zanima!

Prodavač je u hrani našao pauka koji ubije za 25 min

Osim neugodne boli, ugriz banana pauka kod muškaraca uzrokuje erekciju koja može potrajati i nekoliko sati. Otrov ubija čovjeka za 25 minuta
Vidi originalni članak

Djelatnik trgovine Whole Foods Market pronašao je jednog od najopasnijih pauka na svijetu među pošiljkom hrane - brazilskog lutajućeg pauka, poznatog i kao banana pauk. Vidio ga je dok se skrivao u kutiji banana koje su u Oklahomu došle iz Hondurasa. Uhvatio ga je i stavio u kutijicu, a opasnu životinju proslijedili su biolozima sveučilišta u Tulsi. Takvi pauci se vrlo često znaju naći u pošiljkama voća i povrća.
- Redovito provjeravamo svu našu robu koja dolazi u trgovinu, pa smo tako otkrili i ubojitog pauka - rekao je poslovođa trgovine Whole Foods Market. Ugriz banana pauka, odnosno njegov otrov, može ubiti čovjeka za samo 25 minuta. Antiotrov postoji, no mora se djelovati vrlo brzo. Osim neugodne i jake boli ugriz banana pauka kod muškaraca uzrokuje erekciju koja može potrajati i nekoliko sati. Od ugriza samo ovog pauka, koji živi u Latinskoj Americi, umrlo je najviše ljudi.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • dobricina_1 04.11.2013.

    Umrem za 25 min. a erekcija 3 sata... Znači i mrtav bi mogao ševiti.

  • Gatsby 20.03.2009.

    Navodno za nastradale od ovog pauka u Hondurasu proizvode specijalni lijes sa rupom na poklopcu.

  • beskoristan 20.03.2009.

    @SkullCrusher,pa dobiješ antiotrov i preživiš a erekcija i dalje traje...po tome bar kak pišu

Komentiraj...
Vidi sve komentare