To je to što me zanima!

Prodavačica ukrala promet s kioska kako bi platila stanarinu

Prilikom zamjene s kolegicom, žena (46) je uzela dnevni promet iz svoje smjene. Kolegica ju je pokušala spriječiti, no ona ju je navodno odgurnula i otišla...
Vidi originalni članak

Samohrana majka (46), po zanimanju medicinska sestra, ukrala je dnevni promet s kioska na kojem radi kako bi platila stanarinu. 

Protiv nje je ovih dana podignuta optužnica i sudit će joj se za kazneno djelo pronevjere prometa u iznosu 8555 kuna. Tužitelji traže osam mjeseci uvjetnog zatvora, piše Danica.

Prema toj optužnici, prodavačica je oko 15.30 sati morala predati smjenu na kiosku u Zagreb. Prilikom zamjene s kolegicom, žena je uzela dnevni promet iz svoje smjene. Kolegica ju je pokušala spriječiti, no ona ju je odgurnula i otišla.

OBRAČUN TRGOVACA Božićno ludilo u Zagrebu: Dvoje u bolnici, tukli se zbog borova

- Predala mi je smjenu i dala promet od tog dana. No, nakon toga zvala je gazdu tražeći da joj da akontaciju za stanarinu, ali šef ju je odbio - rekla je kolegica i dodala:

- Uzela je najlon vrećicu s prometom od 8555 kuna. Pokušala sam joj uzeti vrećicu iz ruke i govorila da to ne radi, ali odgurnula me na stepenice i otišla.

Prodavačica nakon toga se više nije javila niti došla na posao. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Tomi83 21.12.2020.

    Ne opravdavam taj cin, ali ako gazda nije isplacivao placu na vrijeme ili uopce isplacivao...super je napravila. Ipak je krov nad glavom najvazniji, toj zeni se treba pomoci.

  • 21.12.2020.

    Obicni ljudi kradu zato jer su siromasni.A direktori i politicari kradu zato jer pokusavaju popunit rupu gdje je dusa bila.

  • 21.12.2020.

    jadna zena.samihrana majka sta nema za stanarinu.ina je pogresila nema tu sta rec ali sef sta jij nije thio dati akontacija treba amijeniti i kazniti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare