To je to što me zanima!

Profesor bludnik: Seksao se i bio u vezi s dvije gimnazijalke

Doboj: S maloljetnom učenicom profesor (56) je bio u vezi godinu dana te se s njom i seksao. Drugoj je slao poruke s pitanja za maturu i od nje zauzvrat tražio seks
Vidi originalni članak

Dobojska policija u utorak je uhitila profesora Peru Šarčevića (56) zbog seksa i veze s maloljetnicom. Profesor je bio u vezi s učenicom trećeg razreda gimnazije "Jovan Dučić" kojoj je i sam predavao, a šest mjeseci s njom se seksao. No, maloljetnica nije bila jedina s kojom je bludni profesoru bio u vezi. 

Prema pisanju Dnevnog avaza on je posljednje dvije godine jednoj punoljetnoj učenici iste škole slao SMS poruke i davao joj pitanja za maturu. Zauzvrat je tražio seks. Maturanticu iste gimnazije  pokušao je poljubiti na hodniku, ali ga je ona odgurnula. 

- Radio je sve te stvari iako je bio svjestan da ja to kazneno djelo, jer je maloljetnoj učenici prijetio da o tome ne smije ništa govoriti - rekla je glasnogovornica Centra javne sigurnosti u Doboju.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • dalmatar 28.04.2011.

    Samo prči sve redom...nisu one glupe .Kurva se rađa a ne postaje.

  • glas slavonije 28.04.2011.

    eto da ih je tuko nebi valjalo , pa volili su se

  • Monet 28.04.2011.

    Ne vidim čemu čudjenje,pa današnje cure stupaju u sex već sa 14 godina,sve su utegnute i u štiklama,čojek više e može procijeniti koliko uopće imaju godina :( Teško je danas odgojiti dijete,ako si strog ne valja,ako si preblag opet ništa od toga... Previše se djeci dalo slobode,plavi telefoni...Jako ružno od ovog profesora šta je to iskoristio ali vjerujem da su te cure znale u šta se upuštaju,inače bi to radile bez kompenzacije

Komentiraj...
Vidi sve komentare