To je to što me zanima!

Profesor je učeniku glavom udario o zid, škola o tome šuti

Sve je izašlo u javnost nakon što je profesor pozvao učenikovog ujaka i htio mu se ispričati što ga je gurnuo. Kazao je “da je to bio indirektan udarac o zid”
Vidi originalni članak

Bio sam dežuran na hodniku i vraćao sam upaljač jednom učeniku. Iz razreda je izašao profesor Bolfek, prišao mi je, gurnuo me i udario glavom o zid, ispričao je učenik Srednje gospodarske škole Križevci za Jutarnji list što mu se dogodilo 24. siječnja. Učenica koja se tamo zatekla potvrdila je njegove tvrdnje. 

Sve je izašlo u javnost nakon što je profesor pozvao ujaka od tog učenika i htio mu se ispričati što ga je gurnuo. Kazao je “da je to bio indirektan udarac o zid”. Ravnatelj je, iako je do incidenta došlo još krajem siječnja, prijavio profesora 3. ožujka. Ministarstvo istražuje slučaj, a profesor je od ravnatelja dobio opomenu nekoliko dana kasnije. 

>>> Više pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 117

  • LjiljanaMilovanovic 14.05.2014.

    Danas je jako tesko biti professor, pa kakve stvari se samo dogadjaju u skoli da covjek ne povjeruje. Profesora treba postivati a ne samo ometati na nastavi.

  • adika 14.05.2014.

    Mali je sraćko i zajebavo jer snmatra da je zakonom zaštićen, profi je dopizdilo izazivanje i normalo da mu je udvalio odgojno vaspitnu mjeru.A mali ju je garant zaslužio.

  • kolega727 14.05.2014.

    Uglavnom opet su djeca kriva jeje haha lako je tako ekipa :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare