To je to što me zanima!

Profesor koji je autom 'pokosio' tramvajsku stanicu nudi svoju pomoć ozlijeđenom dječaku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Profesor V. T. (57) koji je s 2,23 promila na tramvajskoj stanicu u zagrebačkoj Držićevoj ozlijedio četvero ostao je bez vozačke. U Klaićevu je poslao pismo u kojem roditeljima ozlijeđenog dječaka nudi svoju pomoć
Vidi originalni članak

V. T. (57) do sada nije kazneno niti prekršajno kažnjavan pa je sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu odbio prijedlog tužiteljstva da mu se odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela smatrajući kako su dovoljne mjere opreza. Stoga mu je  oduzeo vozačku dozvolu i pustio ga da se brani sa slobode. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

POLICIJA OBJAVILA DETALJE Vozač koji je uništio tramvajsku stanicu u Zagrebu i ozlijedio troje djece imao 2,2 promila!

Mjere će, doznajemo, egzistirati dok za njima bude postojala potreba. Znači da će se svaka dva mjeseca provjeravati treba li mu vratiti vozačku dozvolu.

Kako neslužbeno doznajemo profesor V.T. poslao je pismo u Klaićevu, da se dostavi roditeljima ozlijeđenog dječaka, i ponudio se da pomogne ako bude u mogućnosti. 

Podsjećamo, V. T. je u subotu oko 15. 20 sati s 2,23 promila alkohola vozio Hondu riječkih tablica Avenijom Marina Držića. Dolaskom do raskrižja nije vozilo držao na sredini prometne trake te je u blizini raskrižja spojnog kolnika Slavonske avenije zahvatio  rub kolnika i nastavio nekontrolirano kretati te je udario u nadstrešnicu tramvajske stanice, gdje je ozlijedio mladića (26) i troje djece. 

IMAO 2,2 PROMILA Vozač koji se mrtav pijan zaletio u tramvajsku stanicu je profesor sa zagrebačkog fakulteta

 

Teško je ozlijeđeno dijete kojem je liječnička pomoć pružena u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu, a dvoje lakše ozlijeđenih  je nakon liječničke pomoći pušteno kućama.  

Idi na 24sata

Komentari 44

  • Ekscem 14.06.2022.

    Nek uplati misu za ozdravljenje dečeca.

  • Habsburška Nizozemska 13.06.2022.

    Odvratni pijani kalkulant.

  • utiha 13.06.2022.

    Dotični profa je bio mrtav pijan i takav odgaja našu djecu. No nazdravlje. Oduzeti mu dozvolu ne znači da če prestati piti, več če pehaka dolaziti oblokan na posao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare