To je to što me zanima!

Profesor optužio Božidara Longina da je krivotvorio ispit

Član Uprave Hrvatskih šuma Božidar Longin tvrdi kako je profesor emeritus Slavko Matić zaboravio da je kod njega položio ispit. Policija istražuje Šumarski fakultet
Vidi originalni članak

Profesor emeritus Slavko Matić sa Šumarskog fakulteta optužio je HDZ-ovca Božidara Longina, člana Uprave Hrvatskih šuma, da je krivotvorio ocjenu na poslijediplomskom studiju, piše Jutarnji list. Tvrdi kako je bivši zadarski dožupan falsificirao njegov potpis na ispitu 'Uzgoj šuma'. 

Na optužbu je reagiralo i vijeće Šumarskog fakulteta, a dekan Milan Oršanić želi do kraja istražiti cijeli slučaj. Zagrebački krim inspektori u srijedu su provodili izvide na fakultetu. Sumnja se i da su krivotvorene i prijavnice za ispit u čemu su sudjelovali i neki zaposlenici. 

Longin se obratio policiji, uvjeren da mu se podmeće. Uvjeren da je profesor, s kojim je do nedavno bio u dobrim odnosima, zaboravio da je kod njega polagao ispit. 

Više pročitajte u tiskanom izdanju Jutarnjeg lista...

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mazaluna 29.09.2011.

    U našoj jadnoj zemlji radi na hiljade lažnih "doktora" pravnika,profesora a tekodvjetnika i nižih zanimanja pa nikome ništa.Ova vlast šuti a oni se smiju.

  • kristov 29.09.2011.

    A kome pripada profesor emeritus gosp. Slavko Matić, ako je ovaj drugi HDZ-ovac???

Komentiraj...
Vidi sve komentare