To je to što me zanima!

Profesor stavio učeniku usijano željezo u šaku

Split: Inspekcija je utvrdila da je ozlijedio učenika, a ministarstvo tražilo zabranu rada. Prosvjetni inspektor podnio je kaznenu prijavu protiv učitelja
Vidi originalni članak

Nije to ništa strašno, opravdavao se profesor splitske srednje škole koji je, kako piše Jutarnji, učeniku prvog razreda u svibnju stavio u ruku usijani komad željeza. Tako je pokazao koliko se metal ugrije prilikom tokarenja. Dječak je opekao ruku, a profesor tvrdi da temperatura nije bila veća od 30 stupnjeva. Inspekcija je utvrdila da je ozlijedio đaka, a ministarstvo tražilo zabranu rada. Prosvjetni inspektor podnio je kaznenu prijavu, koju je Državno odvjetništvo odbacilo jer nije bilo namjere. Ravnateljica škole kaže da učitelj nije dobio otkaz jer inspekcijski postupak još traje.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • zvizek 27.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • shorty 27.09.2010.

    djeca su danas takva zbog svojih roditelja! Jer ih roditelji uče takvom ponašanju! I da za sve mogu odmah na sud i optuživati druge! A djeca jedva čekaju! Sve to ide u krivom smjeru! Tim profesorima je koma-sa svom tom djecom se trebaju znati nositi,a današnja djeca i budući naraštaji su sve gori i gori! Doći će do toga da će djeca \"voditi\" sat a ne profesor jer ne bude smio imati autoritet! U ovom slučaju definitivno mi je žao profesora!

  • mmirka 27.09.2010.

    pa što da se malo i opeka,možeš misliti mamina mimoza. nadam se da ovaj nesretan učitelj neće dobiti otkaz.

Komentiraj...
Vidi sve komentare