To je to što me zanima!

Profesor: Učenici su mene napali, slomili su mi ruku

Profesor Obrtničke škole u Imotskom Zoran Topić (29) kaže da nije podmetnuo nogu učeniku i da je ovaj prije mjesec dana najavio da će ga napasti
Vidi originalni članak

Profesor Obrtničke škole u Imotskom Zoran Topić (29), koji se početkom tjedna potukao s dvojicom učenika tijekom velikog školskog odmora, ispričao je svoju verziju priče za Novu TV.
- Prolazio sam hodnikom, a jedan od dječaka namjerno je u mene udario, a kao slučajno. Mislio sam mu se obratiti, no onda me udario šakom u prsa, a u istom trenutku ovaj drugi došao je iza leđa i udario me u glavu - ispričao je profesor. Dječaci su tvrdili da je Zoran Topić učeniku podmetnuo nogu i sapleo ga na pod. Profesoru su učenici slomili ruku, a on je potražio pomoć u KB-u Split. Obje su strane policiji ispričale svoju verziju okršaja. Učenici su svoje iskaze dali u pratnji roditelja. Profesor Topić navodno je već upozoravao na problematično ponašanje dvojice srednjoškolaca. Kaže kako je jedan od njih prije mjesec dana najavio da će ga napasti. Ravnatelj škole Momir Karin još nije odlučio o suspenziji učenika. Profesor Topić do daljnjeg je na bolovanju, a najvjerojatnije će i on snositi sankcije. Za sada su sva trojica dobili prijave za narušavanje javnog reda i mira.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • drug Tito_1 06.06.2008.

    Bravo dečki, da je profa imo autoritet nebi do ovoga došlo.

  • direktor 06.06.2008.

    da da.profesor mafijaš i tuče se po školi e. jebo bi im ja milu majku da sam profesor. kuburom bi ih ganjo.

  • bumbix 06.06.2008.

    Ova dvojica učenika su bagra definitivno.Još i ta poluprimitivna sredina, ravnatelj balansira.Prosipa floskule tipa svak mora sebi izgraditi autoritet.Sere, čuva svoju režimsku fotelju, a i sam je dio folklora u kojem živi.Ak ovaj prof. ima još malo vjere ili volje treba podići tužbu na osnovi nalaza s traume, pa koju god lovu da dobije od ove stoke bit će bar neka satisfakcija. ići i na žalbeni postupak ak treba jer ima dobre osnove.Naći pametnog advokata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare