To je to što me zanima!

Profesoricu iz Niša uhitili jer je kupila heroin u dvorištu škole

Nakon anomimne dojave školskih kolega i učenika policija je pristigla u osnovnu školu, i pričekala kraj nastave. Uhitila je profesoricu biologije Aleksandru M. (39)
Vidi originalni članak

Profesoricu biologije iz osnovne škole u Nišu uhitila je policija zbog kupovine heroina na školskom dvorištu odmah nakon što joj je završila nastava. Paketić droge težak 1,80 grama u kojem je, kako se sumnja, bio heroin prodala joj je Tamara N. (38) ispred ulaza u školu prije tri tjedna, a dilerica je također uhićena i zadržana u jednomjesečnom pritvoru, piše srpski Press

Protiv profesorice Aleksandre M. (39) pokrenut je kazneni postupak zbog posjedovanja opojnih droga. Ona je trenutno na bolovanju, jer je nakon privođenja puštena da se brani sa slobode. 

Ravnatelj škole Robert Džunić za Press je  rekao da za sada ne raspolaže potpunim informacijama i da za sada ne mogu poduzeti nikakve mjere protiv nje. Dodao je i da s profesoricom koja predaje učenicima od 5. do 8. razreda nikad prije nije imao problema. U spomenutoj školi radila je punih 14 godina. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ArinaDraženović 17.11.2011.

    Ma to je kupovala za sina:)

  • ping-pong 17.11.2011.

    Toga samo u srbiji ima. Profesori dilaju djeci po školama. Pa kad kažu;"šta se vi hrvati pravite anđeli"? Ma mi smo za njih i više od anđela!!!!!!!!!!!!

  • user_125528 16.11.2011.

    Jadna profa sad svi misle da se ona drogira! Ma jok bre, to je samo za neki pokus iz boilogije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare