To je to što me zanima!

Profesoricu uvjerila da umire, ušla joj u kuću i uništila život

Elisa se pretvarala da ima tumor te je uspjela Sally nagovoriti i da joj ispunjava 'posljednje želje' koje su uključivale putovanja, darove pa čak i oproštajnu zabavu
Vidi originalni članak

Priča o studentici Elisi Bianco lako bi se mogla pretočiti u triler. Ona je skoro uništila život svojoj profesorici Sally Retallack (49) koju je uvjerila da boluje od tumora i da su joj ostala tri mjeseca života. Profesorici je rekla i da nema gdje živjeti jer ima nasilne roditelje alkoholičare i zamolila ju da se useli u njezinu kuću. 

Sally je djevojku primila te se predano posvetila brizi za navodno 'bolesnu' studenticu, zbog čega je upala u problematičan odnos sa suprugom Ralphom. 

Da priča bude još čudnija, poremećena Elisa preko interneta se istovremeno lažno predstavljala kao muškarac te komunicirajući s profesoricom, majkom četvero djece, zavela ženu. 

Elisa se pretvarala da boluje od tumora bubrega te je uspjela Sally nagovoriti i da joj ispunjava navodne 'posljednje želje' koje su uključivale skupa putovanja, darove pa čak i oproštajnu zabavu s prijateljima. Svakog dana je odlazila u bolnicu te lagala da su joj izvadili jedan bubreg, sve dok ju jednog dana profesorica nije odlučila iznenaditi posjetom. U bolnici za Elisu Bianco nikada nisu čuli, a šokirana Sally otkrila je cijelu istinu. 

Profesorica, koja je Elisi predavala na Sveučilištu Cornwall, na poslu je dala čak i otkaz kako bi se brinula o 'sirotoj' djevojci. Istovremeno, kako joj je cijela situacija zakomplicirala odnos s mužem, Sally je ostala sama.  Cijeli slučaj završio je na sudu. 

- Najužasniji dio je prevara o hospitalizaciji i liječenju. Bezosjećajno ste manipulirali osjećajima Sally Retallack i nikakva kazna joj to neće nadoknaditi - rekao je sudac pri izricanju presude. Elisu Bianco osudio je na dvije godine i osam mjeseci zatvora. 

Zbog drame koju je preživjela, Sally Retallack preselila je u Francusku, piše Daily Mail. 


Idi na 24sata

Komentari 35

  • ivko510 23.12.2015.

    koliko moras biti glup da te preveslaju na takav nacin. ili je profesorica mozda bila zaljubljena u doticnu

  • sah mat 33 23.12.2015.

    kako se zove knjiga .

  • RiMare 23.12.2015.

    Ma daaaj me nemoj j.... da postoji netko ko to sve može popušit i doživjeti....no way..

Komentiraj...
Vidi sve komentare