To je to što me zanima!

Profesoricu zbog jedinice išamarao i pljuvao po njoj

Srbija: Učenik nezadovoljan ocjenom iz kemije, napao je profesoricu. Drugi učenici sve su snimili, a priskočili su u pomoć, tek kada ju je poćeo tući
Vidi originalni članak

Maloljetni učenik srednje škole 'Nikola Tesla' u Sremskoj Mitrovici, nezadovoljan zaključenom ocjenom iz kemije napao je profesoricu i opalio joj nekoliko šamara. Njegovi školski kolege, umjesto da ju zaštite, cijeli su napad snimili kamerom i video objavili na YouTubeu. Učenik profesorici prvo nije dao da sjedne za svoj stol i od nje je zatražio imenik da vidi ocjenu. Ona mu objašnjava da je sad kasno za gledanje ocjena, te kako ju više ne može ispraviti, jer je svoje prilike propustio. Nakon pet minuta rasprave, profesorica i učenik se počnu otimati oko imenika. Mladić je skoro oteo dnevnik, pa ga je iznervirana profesorica dva puta udarila po ruci. Učenika je to još više razljutilo, te joj je uzvratio žestokim šamarom. Nekoliko učenika tada je priskočilo i uhvatilo napadača, ali im se on oteo i navalio natrag na profesoricu. Udario ju još nekoliko puta i pljunuo na nju. U školi nisu željeli komentirati napad, no prema pisanju Pressa, dječaka su suspendirali. Mladić je već, navodno, nekoliko puta, imao sličnih ispada.

Idi na 24sata

Komentari 140

  • tallyst 04.07.2009.

    Ma ovaj je mali čisti degenerik i ne da ga triba izbacit iz škole več ga treba stavit iza rešetaka pa nek onda misli šta je napravia!!!Alo ljudi pa ovo mu je odskočna daska da sutra bude još gori da tuče sutra svoju ženu dicu...Eto a i toliko o odgoju,odgoj ipak dolazi iz kuče i znaju se pravila ponašanja u datim momentima!!Iskreno ove profesorice,žene mi je žao a On je ka Mangup,jell??On je vriča govana velika rupa crnila i ništavila biče mu je i dida bia ovakav ili mu je i otac možda bia u njihovom ratu za veliku srbiju..A i kakva je to škola koja ništa ne komentira??Sramota velika cccc.

  • user_23743 27.06.2009.

    kud ovaj svit ide? ovo je nenormalno... malome podhitno tribaju dobre batine i terapije kod psihologa jer ja da sam mu roditelj svaku kost bi mu polomila nakon ovoga... al sta se i profesorica ima pacat u nenormalne pa sta si je mislila kad ga je opalila onako dva puta po faci? da ce mirno stajat a kako je i napisano ima je i prije svojih ispada?!?! ma oboje su u krivu al malog definitivno bi naklepala jer ovo je prestrasno... a ako cemo iskreno da meni dode profesorica i napravi mi tako nesto sigurno nebi sila na misto mirno.. nebi reagirala sakama jer nisam musko a ni nenormalna al bi joj napravila sr*anje definitivno...

  • abatenoj 26.06.2009.

    ma ovakve balavce šta misle da je svit pod njihovim nogama triba mlatit ka majmune......ovo je jedna obična budaletina koja je neradnik i vjerovatno je mislija se provuć a da ništa ne zna.......njegovo ponašanje je samo primjer kućnog odgoja (kojeg naravno nema)........da je iša u školu za vrime Jugoslavije ovo mu nebi niti palo na pamet a kamoli da uradi nešto ovako........žalosno je to šta je sve veći broj ovakvih \"učenika\"

Komentiraj...
Vidi sve komentare