To je to što me zanima!

Proganja ga lice djevojčice koja je preminula od gladi

Susjed je vidio djevojčicu Khyru Ishaq (7) kako ga s prozora kuće promatra nekoliko dana prije no što je umrla od gladi. Za njenu smrt kriva je majka
Vidi originalni članak

Jedva je gledala, kao da je u agoniji. Nije ništa rekla. Da sam znao što se događa, provalio bih u kuću i dao bih toj djeci svoju hranu - ispričao je potreseno umirovljeni britanski poštar Bhagu Patel (77). Lice njegove susjede Khyre Ishaq (7) koja je umrla od gladi do smrti će ga progoniti. Bhagu je meo kućni prilaz samo nekoliko dana prije nego što je Khyru prošle subote pronašla policija kako na rubu smrti od izgladnjelosti leži u obiteljskoj kući u gradu Birminghamu u Velikoj Britaniji. Gledala je punih 15 minuta u svoga susjeda s prozora kuće. Nosila je majicu i maramu na glavi. - Sada znam da je djevojčica na prozoru umirala od gladi. Nije plakala, no izgledala je umorno i bespomoćno. Nije mi signalizirala, samo je zurila u mene. Mislio sam da ne ide u školu jer je bolesna - kazao je Bhagu. Khyri nije bilo pomoći. Umrla je u bolnici. Tamo je hitna odvezla i njezina tri izgladnjela brata i dvije sestre stare 4 do 12 godina. Policija za Khyrinu smrt tereti majku Angelu Gordon (33) i njezinog ljubavnika Junaida Abuhamza (29). - Nitko ne zna što se događa iza zatvorenih vrata tuđih kuća. Nikada neću zaboraviti izraz njezinoga lica - zaključio je susjed Bhagu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mrbajo 18.06.2008.

    opet ja sa istim komentarom.......vratite smrtnu kaznu pa da vidimo onda

  • Jordana 29.05.2008.

    A ja bi ovu ujnu šta je donijela cvijeće pred kuću nogom u guzicu! Pa ja imam isto nećake i ubila bi za njih zato ne mogu vjerovat da ta ujna nije primjetila šta se s djecom događa!

  • black25 25.05.2008.

    Kako ljude uz sve ovo nazivati božjim bićima..Poludim kada pomislima na to da upravo sada, ovoga trenutka, netko (a pogotovo ako je dijete u pitanju) na jezovit način ispašta tuđu tešku izopačenost..Koliko je jadnika zatvoreno po podrumima, koliko ih ih upravo trpi silovanje, koliko ih trpi batine, koga netko sada mučki ubija..Tko kaže da i nas neće možda dohvatiti takav neki izrod, ili nekog našega bližnjega?Isuse Bože, meni je to neshvatljivo. Kako? Pa koliko to prokleto ljudsko biće može biti zlo!? Da stvarno ima pravde na ovome svijetu, ti takvi gadovi bi crkavali u mukama. Ali pravde, barem zemaljske, nema.

Komentiraj...
Vidi sve komentare