To je to što me zanima!

Prognoze su bile točne: Snijeg ponovo pada, promet usporen

Zimske službe su na terenu od 4 sata, a prvo su čistili brdske linije prvog prioriteta, mostove, nadvožnjake, petlje te su počeli čistiti i autobusne linije iz prvog prioriteta
Vidi originalni članak

U utorak će tijekom cijelog dana u sjeverozapadnoj Hrvatskoj i Gorskom kotaru padati snijeg. U Varaždinu i Zagrebu je gusti snijeg počeo padati oko 5 sati. Brzo se prima za ceste jer je kiša koja je padala tijekom cijelog ponedjeljka isprala sol s cesta. No, vjerojatno neće biti većih problema, budući da se očekuje kako će prema kraju dana prestati padati, izvijestili su iz DHMZ-a. 

PRATITE PROGNOZU IZ SATA U SAT

Media servis javlja kako su zimske službe na terenu od 4 sata, a prvo su čistili brdske linije prvog prioriteta, mostove, nadvožnjake, petlje te su počeli čistiti i autobusne linije iz prvog prioriteta. Zimska služba je izvijestila kako će Zagrepčani danas moći normalno na posao. Dodaju kako ZET-ove linije za sada voze redovito.

U Dalmaciji će biti kiša uz grmljavinu te će puhati jako jugo. Prema kraju dana će na sjeveru Jadrana okretati na buru. HAK je izvijestio kako su zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta u prekidu katamaranske linije iz Splita za Hvar, Korčulu, Lastovo i Vis. Snijeg otežava promet u Gorskom kotaru i središnjoj Hrvatskoj, a HAK upozorava vozače da na put ne kreću bez zimske opreme. 

HŽ: Minimalna kašnjenja

Iz Hrvatskih željeznica su jutros izvijestili kako se promet odvija redovito s minimalnim kašnjenjima. Kažu i kako su sve pruge otvorene za promet te su sve dežurne ekipe na terenu kako bi pruge i dalje bile prohodne.

ZET: Promet je sporiji zbog snijega

Promet teče sporije zbog snijega koji, ponegdje intenzivnije, pada na širem gradskom području. Svega su dvije, od 132 autobusne linije, privremeno obustavljene, a jedna je skraćena, rekli su jutros u ZET-u. 

- Do stvaranja povoljnih uvjeta na kolniku ne vozi 142 (Vrapčanska aleja - Jačkovina) i 143 (Vrapčanska aleja - Orešje), a skraćena je 137 ( Črnomerec - Perjavica - Borčec) do Ulice Padine. Tramvajski, kao i općenito promet u gradu, teče sporije ali bez zastoja - kažu u ZET-u. 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • shamec 22.01.2013.

    koga uhvate da se vozi sa ljetnim gumama odmah skidaj tablice,kazna 5000 kn i vozačka na 6 mjeseci!!Koja je razlika između toga i prekoračenja brzine??Zbog takvih debila se i stvaraju gužve po zagrebu jer nemaju za gume,važno da je navigacija zaljepljena na staklo,to mora biti u autu obavezno!!

  • NewAge 22.01.2013.

    Hahah super naslov: ovaj put u pogodili. Moralo se i to nekad dogodit

  • Ivana777_1 22.01.2013.

    pa mogli ste vise se naviknut na snijeg u zg,prijasnjih godina ga je bilo puno vise u cem je problem,lopatu u ruke i cisti,pa nije to nuklearna fizika....

Komentiraj...
Vidi sve komentare