To je to što me zanima!

Progutao žlicu u pritvoru jer se nadao da će tako izaći van

Pero Kukić jedan je od četvorice kojima se sudi za napad i pukušaj ubojstva Jurice Gulana. Napali su ga pred trudnom ženom i djecom jer je pretekao njihov spori auto
Vidi originalni članak

U nastavku suđenja četvorki, optuženoj za brutalni napad i pokušaj ubojstva Galovčanina Jurice Gulana (33) u srpnju prošle godine, ispostavilo se da su dvojica, Stevo Amić (43) i Pero Kukić (28), u pritvoru štrajkali glađu. 

Stevo je odbijao hranu nekoliko dana potkraj veljače, a Pero sredinom mjeseca. Izgleda da je Amiću bilo dovoljno to što mu je u trbuhu već više od pet mjeseci plastična žlica koju je progutao u pritvoru. Kako se neslužbeno doznaje, žlicu je progutao jer je tako mislio izići iz pritvora. Prethodno se navodno žalio kako mu se supruga mora brinuti o troje djece, a on 'nevin' čami u pritvoru.

Liječnici su utvrdili kako žlicu jedino mogu izvaditi kirurškim zahvatom, koji međutim nije hitan, jer optuženik zbog toga navodno nema nikakvih zdravstvenih poteškoća.  

Tijekom ročišta u srijedu sudsko vijeće je pročitalo i kaznenu evidenciju za Kukića i Amića, te njegova brata Slobodana (33) i Milana Đurđevića (30).  Popis 70 kaznenih djela koja su počinili napisana su na 14 stranica, a uglavnom je riječ o krađama, pljačkama, provalama, napadima na policajce, razbojništvima i nanošenju teških tjelesnih ozljeda. Stevo Amić već je u zatvoru bio više od sedam godina zbog otmice, utaje, prevara i drugih kaznenih djela. 

Četvorici Roma iz okolice Pakraca na zadarskom se sudu sudi jer su na cesti u blizini Gorice pokraj Zadra napali i brutalno pretukli Juricu Gulana. Tukli su ga pred trudnom suprugom, njihovo dvoje male djece i sestrom. Napali su ga jer je pretekao njihovo sporo vozilo na cesti.


Idi na 24sata

Komentari 5

  • TomislavŠtimac 22.03.2012.

    Cigani... cigani... sve vas treba zatuči...

  • sjenoviti 22.03.2012.

    Dajte im jos pribora za jelo...poneki tanjur i svjecnjak i cekajte da to probave jer ono sto su napravili ne moze se probaviti samo tako

  • zenga2 22.03.2012.

    Svakome po 40 god prisilnog rada, neka kopaju , lupaju kamenje i rade u poljoprivredi.Ako ne radiš nema jesti.I gotovo. Neka crknu ako neće raditi.Pa oni imaju popis kriminalnih djela u 4 toma kao Rat i mir od Tolstoja.Zanima me još traže li i neka prava možda.Sudski im treba ukinuti sva prava,

Komentiraj...
Vidi sve komentare