To je to što me zanima!

'Projekt je nepripremljen i zato odustaju od bušenja Jadrana'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Tvrtke Marathon OIL i OMV odustale od bušenja Jadrana. Holy kaže da joj je to drago. U HDZ-u naglašavaju kako se boje da ovo nije kraj odustajanja tvrtki
Vidi originalni članak

Mi i dalje tražimo da se prekine sa svim aktivnostima s istraživanjem i eksploatacijom Jadrana , da se postupak vrati na početak i da se naprave analiza i kvalitetna procjena utjecaja na okoliš. Tek nakon toga Sabor može odlučivati o daljnjim aktivnostima, rekao je Branko Bačić (HDZ) i tako komentirao činjenicu da su dvije tvrtke Marathon OIL i OMV odustale od bušenja Jadrana .

Bačić je rekao i kako se boji da ovo nije kraj odustajanja tvrtki.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mirela Holy iz ORaH-a je rekla da odustajanje tvrtki ide u prilog njihovoj tezi da je projekt nepripremljen.

- Drago  mi je da je došlo do odustajanja tvrtki, ali mi je žao što vlada i dalje ustraje na provedbi ovog projekta po nezakonitim i netransparentnim uvjetima - rekla je Holy.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tvrtke su podsjetimo, odustale zbog spora oko granice između Hrvatske i Crne Gore i to nekoliko dana nakon izbijanja afere oko arbitraže sa Slovenijom oko Piranskog zaljeva odnosno Savudrijske vale .

Idi na 24sata

Komentari 52

  • bajica1009 29.07.2015.

    Ove persone koje sad likuju neka bolje prouće politiku to je samo još jedan od podvala slovenaca kako bi se narušila unutarnja politika i odluka vlade i sabora a ovi koji likuju ćekaju da prođu izbori pa da oni pokrenu proces i pokupe zasluge. Šta još ima zanimljivo da se proda pa koncesija u rukama HDZ zna se kako će završiti MOL buši i vadi a mi kupujemo.

  • Herzog(315178) 29.07.2015.

    Žena koja uživa u Hrvatskim neuspjesima !

  • bbbdado 29.07.2015.

    Da li će ministar Vrdoljak barem malo odgovarat zbog blamaže

Komentiraj...
Vidi sve komentare